Η INTERSPORT σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Flowbility σε ένα μοναδικό eventστα πλαίσια του 21ου Fitness Convention by A.F. Studies

Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 13:30, στο ΣΕΦ

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/2gjpYyZ

flowbility-powered-by-intersport_logo_white2

Η INTERSPORT σας προσκαλεί σε ένα special event αφιερωμένο στο Flowbility. Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 13:30 το μεσημέρι, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στα πλαίσια του 21ου Fitness Convention by A.F. Studies, του μεγαλύτερου συνεδρίου Fitness στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την A.F. Studies και παρουσιάζει όλε τις νέες τάσεις στο χώρο του Fitness. Με δωρε2110003282_0004_01-enlargeάν συμμετοχή, όλοι οι fitness lovers θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Flow
bility
και να γνωρίσετε τα οφέλη του. Παράλληλα, ο κάθε συμμετέχων θα λάβει ως δώρο ένα μοντέρνο skip rope από την ENERGETICS. Δηλώστε online συμμετοχή* εδώ: http://bit.ly/2gjpYyZ και ζήστε την μοναδική εμπειρία του Flowbility!

Το Flowbility είναι ένα νέο fitness πρόγραμμα το οποίο ανέπτυξε και κατοχύρωσε η A.F. Studies και «υιοθέτησε» η INTERSPORT. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα λόγω της συνεχόμενης ροής ασκήσεων, αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων, ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες του ανθρώπινου σώματος κι έτσι κάνει τους συμμετέχοντες πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητά τους.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της INTERSPORT, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολύτιμα fitness tips και να ανακαλύψετε ποιο fitness πρόγραμμα σας ταιριάζει περισσότερο, από την επίλεκτη ομάδα Γυμναστών της A.F. Studies. Παράλληλα, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε τη fitness συλλογή της ENERGETICS, του αποκλειστικού brand της INTERSPORT με μεγάλη ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και οργάνων γυμναστικής αλλά και με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Η INTERSPORT, πιστή στην δέσμευσή της να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό, συνεργάζεται με το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα, την A.F. Studies. Η A.F. Studies αποτελεί τον μεγαλύτερο Ιδιωτικό Φορέα Εκπαίδευσης γυμναστών της Ελλάδας, που διαμορφώνει τα δεδομένα του fitness εδώ και 20 χρόνια. Η σχολή είναι διαπιστευμένη από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό EuropeΑctive και στελεχώνεται από Έλληνες και Ευρωπαίους καθηγητές που αποτελούν επί σειρά ετών διεθνείς εισηγητές σεμιναρίων και συνεδρίων. Συνεργάζεται, επίσης, με τους μεγαλύτερους Διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς παρέχοντας Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις καθώς και με πλήθος γυμναστηρίων.

*Το μέγιστο όριο συμμετοχών στο event θα είναι 200 άτομα και θα τηρηθεί χρονολογική σειρά προτεραιότητας με βάση την ημ/νία και ώρα της online εγγραφής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter.

www.intersport.gr

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο στο: afstudies.gr/21st-fitness-convention