Η adidas την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε το νέο μόνιμο στέκι των adidas Runners Athens, το adidas Runbase, και αλλάζει όλα όσα ξέραμε για το τρέξιμο. Ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, οι adidas Runners Athens, έκαναν την εμφάνιση τους στους δρόμους και δημιούργησαν την πιο fun running παρέα της πόλης. Τώρα,454490 αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα με τη δημιουργία του adidas Runbase. Το brand συνεχίζει να εμπνέει και να υποστηρίζει τους runners κάθε επιπέδου, ώστε να φτάσουν και να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους στόχους σε ένα νέο χώρο που αποτελεί το απόλυτο σημείο αναφοράς του running στην πόλη.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το adidas Runbase ανοίγει τις πύλες του στους δρομείς και τους καλεί να συμμετάσχουν στις προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Το adidas Runbase βρίσκεται Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα.

Για να συμμετέχει κάποιος στους adidas Runners Athens μπορεί να κάνει την εγγραφή του (δωρεάν) στο επίσημο website www.adidas.gr/adidasrunners και να δηλώνει συμμετοχή (επίσης δωρεάν) στις προπονήσεις και τα events που πραγματοποιούνται.

Kάνοντας Join στο Facebook group των adidas Runners Athens μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα της ομάδας και βλέπετε πόσο καλά περνούν οι adidas Runners Athens τρέχοντας!

Δες παρακάτω το πρόγραμμα του Open Day, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου:

15027419_10209935009106378_1250064976365411266_nΟι adidas Runners είναι η νέα παγκόσμια κοινότητα που δημιούργησε η adidas, και που ενώνει όσους αγαπούν το τρέξιμο, θέλουν να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και να κατακτούν διαρκώς νέους στόχους. Μαζί με το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μόσχα, το Παρίσι και άλλες μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, οι adidas Runners δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την Αθήνα και μας συστήνουν την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση που έχουμε δει ποτέ στο τρέξιμο. Μια μεγάλη ομάδα από έμπειρους και καταξιωμένους coaches, εξειδικευμένους όχι μόνο στο τρέξιμο αλλά και στην ενδυνάμωση, τη διατροφή και την υγεία, είναι δίπλα στα μέλη των adidas Runners Athens και τους βοηθούν να βελτιώνονται κάθε φορά μέσα από διαφορετικών ειδών runs, ειδικά workouts για runners, διαλέξεις σχετικά με τη διατροφή και την υγεία και άλλα events που διοργανώνονται για όλη την παρέα.

5d4a9430_low

Το adidas Runbase είναι το νέο μόνιμο στέκι των adidas Runners Athens και πρόκειται για έναν πρωτοποριακό χώρο με μοναδικό design και αισθητική στο κέντρο της Αθήνας που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Στο adidas Runbase, τα μέλη των adidas Runners Athens μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες, πάντα σε συνάρτηση με το τρέξιμο όπως strength, mobility και stretching workouts, συμβουλές διατροφής και υγείας κ.ά., όλα προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες ενός runner. Στο adidas Runbase λειτουργεί επίσης διαμορφωμένος χώρος δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas, ειδικοί χώροι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων καθώς και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη (lockers, ντουζιέρες κτλ.).
5d4a8619ok_30

#whyIRunAthens

#adidasRunnersAthens