Η INTERSPORT, πιστή στην δέσμευσή της να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα, την A.F. Studies. Η A.F. Studies αποτελεί τον μεγαλύτερο Ιδιωτικό Φορέα Εκπαίδευσης γυμναστών της Ελλάδας, που διαμορφώνει τα δεδομένα τflowbility-powered-by-intersport_logo_white2ου fitness εδώ και 20 χρόνια. Η σχολή είναι διαπιστευμένη από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό EuropeΑctive και στελεχώνεται από Έλληνες και Ευρωπαίους καθηγητές που αποτελούν επί σειρά ετών διεθνείς εισηγητές σεμιναρίων και συνεδρίων. Συνεργάζεται, επίσης, με τους μεγαλύτερους Διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, παρέχοντας Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις, καθώς και με πλήθος γυμναστηρίων.

Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την A.F. Studies, η INTERSPORT υιοθετεί και προωθεί στην Ελλάδα το Flowbility, το νέο fitness πρόγραμμα που ανέπτυξε και κατοχύρωσε η A.F. Studies. Το Flowbility είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων. Βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα λόγω της συνεχόμενης ροής ασκήσεων, αυξάνει τη δύναμη και την ευλυγισία του μυοσκελετικού συστήματος, αυξάνει το εύρος κίνησης των αρθρώσεων, ενεργοποιεί τους σταθεροποιητές μύες του ανθρώπινου σώματος κι έτσι κάνει τους συμμετέχοντες πιο λειτουργικούς στην καθημερινότητά τους.

Η INTERSPORT θα διοργανώσει ένα special event αφιερωμένο στο Flowbility. Το event θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 21ου Fitness Convention by A.F. Studies (26 & 27 Νοεμβρίου, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Flowbility και να γνωρίσουν τα οφέλη του. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες του event.

Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter.

www.intersport.gr