Μέσα από το παιχνίδι “This or That”

το κοινό της Reebok μαθαίνει τις προτιμήσεις της νέας ambassador

Η Reebok λανσάρει ένα ακόμα αποκλειστικό βίντεο με την Gigi Hadid να επιδεικνύει τη παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού της και να παίζει το παιχνίδι “This or That”, φορώντας τα Reebok Classic από τη σειρά άνοιξη και καλοκαίρι 2017.

Ως μία από τις ambassadors της Reebok στην καμπάνια #PerfectNever, η Gigi αποκαλύπτει τις προσωπικές της προτιμήσεις σχετικά με το fitness και τη μόδα, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν στεγανά όταν θες να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και παράλληλα μέσα στη μόδα.

Όταν μιλά για fitness, δεν διστάζει να πει: «δεν είμαι καλή χορεύτρια, αλλά αν θέλετε μπορώ να σας δείξω κάποιες στάσεις yoga». Επίσης αναφέρει πως προτιμάει να γυμνάζεται παρέα με φίλους της αντί για μόνη της, ενώ για τις προτιμήσεις της στο τρέξιμο λέει με έμφαση «Αφήστε με να τρέχω έξω ελεύθερη, μη με βάλετε να κάνω διάδρομο, σας παρακαλώ».

Στον τομέα της μόδας, η Gigi ομολογεί πως είναι φανατική της Reebok Classic και λατρεύει εξίσου τόσο τα διαχρονικά Classic Leather, όσο και τα Club C. Επιπλέον, παραδέχεται πως προτιμά το στυλ της άνοιξης και του καλοκαιριού αντί για το χειμωνιάτικο και το φθινοπωρινό και πως κατά βάθος παραμένει ένα απλό street-style κορίτσι.

Το βίντεο προβάλλει τη Gigi σε διαφορετικές εκφάνσεις για το πως μπορεί να δείχνει μία γυναίκα και πως θα πρέπει να γυμνάζεται, ενώ παράλληλα γιορτάζει το μήνυμα της Reebok #PerfectNever για αυτό-βελτίωση.

Το Reebok Classic στυλ με το οποίο εμφανίζεται η Gigi στο βίντεο είναι διαθέσιμο στο Reebok.com/gr και περιλαμβάνει τα αθλητικά παπούτσια