Αν αγαπάς το τρέξιμο, σίγουρα τα παρακάτω blogs αξίζουν να τους ρίξεις μια ματιά. Είναι φτιαγμένα από γυναίκες που ξέρουν τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις γύρω από το τρέξιμο.

The Hungry Runner Girl

Αυτό το blog είναι φτιαγμένο από την Janae και καταγράφει τις προσωπικές της εμπειρίες με την οικογένειά της, θέματα για φαγητό, διασκέδαση, fitness και πάνω από όλα για τρέξιμο. Είναι υπέροχο site το οποίο δείχνει πως μέσα από προσωπικές προκλήσεις καταφέρνει να τις ξεπερνά. Αν θες κίνητρο και έμπνευση αυτό είναι ιδανικό running blog! (@hungryrunnergrl)

Healthy Tipping Point

Η Caitlin Boyle είναι 28 χρονών και έχει γράψει τρία βιβλία σχετικά με το πως να ζεις την ζωή σου στο έπακρο διατηρώντας καλή ισορροπία και υγεία. Μοιράζεται μερικές φανταστικές συμβουλές γύρω από το τρέξιμο και υγιεινές συνταγές στο blog της που δεν θες να χάσεις. (@CaitlinHTP)

Fannentastic food

Η Anne είναι διαιτολόγος που είναι παθιασμένη με όλα τα πράγματα γύρω από το τρέξιμο. Μάθε πως να είσαγεις στην ρουτίνα σου μια υγιεινή διατροφή μέσα από υπέροχες συμβουλές. (@fANNEtasticfood)

Run To The Finish

H Amanda C. Brooks δημιούργησε αυτό το blog για να μοιραστεί την ιστορία της, παρέχοντας συμβουλές για το τρέξιμο και διατηρώντας τα κίνητρα των άλλων ζωντανά. Αυτό το blog είναι διασκεδαστικό να το διαβάσεις και σχετίζεται πολύ καλά με οποιαδήποτε θυληκό δρομέα. (@RunToTheFinish)

Meals and Miles

Ακολούθησε αυτή την blogger που βρήκε την έμπνευση μέσα από άλλα running blogs. Θα σου δείξει πως ισορροπεί το τρέξιμο μαζί με την δουλειά της. Αξίζει να το διαβάσεις αν κάθεσαι όλη μέρα στο γραφείο και περιμένεις το βράδυ για να απολαύσεις ένα τρέξιμο! (@MealsAndMiles)

Shut Up & Run

Πέτα μακριά όλες τις δικαιολογίες, κλείσε το στόμα σου και τρέξε. Η Beth σου δείχνει το δρόμο για να μην σε κρατάει τίποτα πίσω. Θα σου δείξει πως να σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά και πως θα περάσεις στην δράση. (@ShutUpRun)

Ali On The Run

Ακολούθησε την Ali και δες πως επιτυγχάνει τους στόχους της. Θα πάρεις πολλά κίνητρα από αυτό το blog, από μία γυναίκα που τρώει ότι θέλει και δεν τιμωρεί τον εαυτό της για αυτό. (@AliOnTheRun1)

Mile Posts

H Dorothy είναι μία μητέρα που τρέχει και δουλεύει σε μερικά blogs, έχοντας παράλληλα και το δικό της. Είχε γίνει εξώφυλλο τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο 2012 για το περιοδικό Women’s Running Magazine. Προσφέρει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες αναρτήσεις και ως άπληστη Μαραθωνοδρόμος αγαπάει να ανανεώνει τα post της που αφορούν τις επιτυχίες της. (@MilePosts)

Running With Perseverance

Ανακάλυψε την ζωή μιας δικηγόρου και δρομέα, μέσα από το προσωπικό της ταξίδι. Είναι 40 και κάτι και πιστεύει στην καθημερινή κατανάλωση σοκολάτας. (@Got2Run4Me)

My Neon Running Shoes

Απόλαυσε τις ιδέες μιας 25-χρονής δρομέα που έχει πολεμήσει μια διατροφική διαταραχή. Η Elizabeth μιλάει για την αφοσίωση της για την υγεία, την ευεξία, την οικογένεια της και την πνευματικότητά της μέσα από εμπνευσμένες δημοσιεύσεις στο blog της. (@myneonruninshoe)

Sweat Once a Day

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα running blog όταν πρόκειται για υπευθυνότητα. Η Emily καταγράφει τους αγώνες της και μπορείς να δεις τους μελλοντικούς στόχους της. (@emilysweats)

Eat Pray Run, DC

Η Courtney έχει δεσμευτεί για τα πράγματα που θεωρεί ότι είναι πιο σημαντικά συμπεριλαμβανομένων το τρέξιμο, την θρησκεία, το φαγητό και το κρασί της. Επίσης γράφει για διάφορα άλλα θέματα, έτσι μπορείς να δεις τυχαίες σκέψεις τις και να διατηρήσεις τα κίνητρά σου την ίδια στιγμή. (@EatPrayRunDC)

Chic Runner

Αυτό το blog δίνει βάθος στο άθλημα του τρεξίματος. Η Danica μας δείχνει το δρόμο να συνειδητοποιήσουμε ότι οι χρόνοι σε έναν αγώνα δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο το ταξίδι για να τερματίσεις. (@chicrunner)

The Runner beans

Κοιτάζοντας μέσα σε αυτό το blog θα βρεις συναρπαστικές αξιολογήσεις προΐντων που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες. Επίσης θα βρεις υγιεινές συνταγές με την Charlie να σου δείχνει το δρόμο για το πως θα διατηρήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ακόμα θα βρεις προπονήσεις και προγράμματα που εκτελεί η ίδια για να παραμένει σε φόρμα. (@charliedwatson)

Lazy girl Running

Αυτό είναι ένα φανταστικό blog για όποιον χρειάζεται απεγνωσμένα περισσότερα κίνητρα για να σηκωθεί στα πόδια του και να τρέξει. Η Laura θα σε εμπνεύσει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και σπαταλάει όλη την ενέργειά της για να εμπνεύσει και άλλους.(@lazygirlrunning)


Πηγή: polkadotted.com