Η Τζένη Μελιτά δοκιμάζει και δοκιμάζεται σε sports disciplines δίπλα σε κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Αυτή τη φορά το μενού είχε τρέξιμο μαζί με την πρωταθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου.   

Μια νέα πρόκληση μπαίνει στη ζωή της Τζένης Μελιτά με πολλή όρεξη, προσπάθεια αλλά και … πόνο! Κάθε μήνα το λαμπερό κορίτσι της διπλανής πόρτας επιδίδεται σε core sports και μαθαίνει από πρώτο χέρι δίπλα στους καλύτερους, όπως τρέξιμο με την πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων, Αναστασίας Μαρινάκου. Ακολουθήστε το νέο ταξίδι της Τζένης στην περιπέτεια μένοντας συντονισμένοι στο νέο website του redbull.com Jenny Set, Go!

JennySetGo (3)

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές δίνουν κάθε μήνα ραντεβού με τη Τζένη Μελιτά για ένα sports session που έχει στόχο να βγουν στην επιφάνεια συμβουλές, μυστικά αλλά και πρακτικές απορίες που αφορούν στο εκάστοτε άθλημα. Η αρχή έγινε τον περασμένο μήνα όταν η ταλαντούχα δημοσιογράφος βρέθηκε στο Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης για να συναντήσει τον νεαρό πρωταθλητή του water ski, Νικόλα Πλυτά. Τεχνική και στιλ, εξοπλισμός, προπόνηση, όλες οι απορίες μιας πρωτάρας σχετικά με το δημοφιλές water sport λύθηκαν από τον Νικόλα και έτσι το πρώτο ραντεβού της Τζένης με τα πέδιλα του ski στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία… σχεδόν! Απόδειξη; Η πρώτη φορά είναι πάντα επεισοδιακή αρκεί να υπάρχει επιμονή και θέληση μέχρι την επόμενη.

JennySetGo (2)

Η Τζένη φυσικά και δεν το έβαλε κάτω και έτσι το δεύτερο επεισόδιο είναι πλέον γεγονός! Στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α., φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και τέσταρε την αντοχή της στο τρέξιμο υπό τις οδηγίες της 19χρονης πρωταθλήτριας μεσαίων αποστάσεων, Αναστασίας Μαρινάκου. Ο στίβος δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν κανείς ασχολείται σε επίπεδο πρωταθλητισμού, ωστόσο η αίσθηση ευεξίας που σου δίνει το τρέξιμο έχει αρχίσει να κερδίζει πόντους στην καθημερινότητα του ελληνικού κοινού. Και τα δύο λαμπερά κορίτσια απέδειξαν ακριβώς αυτό!

Εσύ θα το δοκίμαζες; Παρακολούθησε εδώ το δεύτερο επεισόδιο του Jenny Set, Go! και η συνέχεια θα δοθεί επί της οθόνης τον επόμενο μήνα, stay tuned!

image003