H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για πολλούς έχει κακή φήμη. Πολλοί πιστεύουν ότι δημιουργήθηκε μόνο για εμπορικούς λόγους, αλλά ό,τι και αν λένε οι haters, ποτέ δεν είναι κακό να βρίσκεις αφορμές για να γιορτάζεις. Παραδοσιακά, πολλά ζευγάρια θα περάσουν τη V-Day σε κάποιο εστιατόριο, αλλά για εκείνους που τους αρέσουν να ιδρώνουν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές. Αν σας αρέσει να είστε συνεχώς active, δοκιμάστε μία από τις 10 προτάσεις και έπειτα απολαύστε χωρίς τύψεις το φαγητό σας.

1.Πεζοπορία 

Να περπατήσετε σε κάποιο μονοπάτι θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους χτύπους της καρδιάς σας. Κάντο πιο ιδιαίτερο και κατευθυνθείτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει, κάντε picnic και απολαύστε τη θέα.

2.Εξασκείστε τις δεξιότητες σας στον πάγο

Επειδή ο Χειμώνας είναι ακόμα εδώ ο καιρός μπορεί να μην είναι σύμμαχος για να κάνετε κάτι στην ύπαιθρο. Έτσι το πατινάζ είναι σίγουρο ότι θα κάνει το ραντεβού επιτυχημένο και μην ξεχάσεις μετά τη ζεστή σοκολάτα.

3.Χορέψτε

Δεν έχεις κάνει ποτέ χορό; Αν όχι, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το δοκιμάσεις. Μαθήματα tango, samba και swing μπορείς να κάνεις σχεδόν σε όποια περιοχή και αν μένεις. Ακόμα και αν ανακαλύψετε πως και οι δύο δε το έχετε με το χορό, αυτή η εμπειρία θα σας φέρει πιο κοντά.

4.Κατακτήστε τα βουνά

Αν είστε τυχεροί και έχετε εύκολη πρόσβαση σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο, περάστε τη μέρα μαζί…και με τα πέδιλα του σκι – αν έχετε την ευκαιρία μπορείτε να περάσετε εκεί το Σαββατοκύριακό σας.

5.Αλλάξτε παρτενέρ

Το bowling μπορεί με τη πρώτη ματιά να μοιάζει βαρετό, αλλά αν έχετε μαζί σας και άλλα ζευγάρια μπορεί να γίνει άκρως απολαυστικό.

6.Γυμναστείτε μαζί

Καμιά φορά το να κάνετε μαζί καθημερινές σας δραστηριότητες μπορεί να είναι πολύ πιο ρομαντικό από ένα γεύμα ή κάποια super – χειρονομία. Αν πηγαίνετε στο ίδιο γυμναστήριο, το να ιδρώσετε μαζί είναι πάντα μια καλή ιδέα.

7.Γίνε λίγο πιο ανταγωνιστικός

Μπορείτε να παίξετε ως αντίπαλοι από τένις, ως βελάκια ή να διαγωνιστείτε στο κολύμπι ή σε όποιο άλλο άθλημα. Αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σας πυροδοτήσει λίγο παραπάνω.

8.Κάντε αναρρίχηση

Αν κοντά σας έχετε ένα κέντρο αναρρίχησης, είναι πολύ καλή ιδέα να το επισκεφτείτε. Κλείσε ένα ιδιωτικό μάθημα και μάθετε πώς να δένεστε, καθώς ανεβαίνετε τον τοίχο. Μιλάμε για εμπιστοσύνη, σωστά;

9.Τι λες για camping;

Υπάρχει κάτι πιο έντονο από το να είστε μόνοι σας και γύρω σας μόνο η φύση; Αυτή τη μέρα βγείτε έξω και κυνηγείστε την πιο τέλεια περιπέτεια.

10.Οργάνωσε κηνύγι θησαυρού

Αυτή η ιδέα συνδυάζει και το ρομαντισμό και την άσκηση – οι δύο αγαπημένες λέξεις σε όσους αρέσουν οι εξερευνήσεις. Οι version του είναι πάρα πολλές – οι στάσεις σας μπορεί να είναι σε μέρη που ήταν σημαντικά για τη σχέση σας, όπως εκεί που είχατε βγει πρώτη φορά ή εκεί που συναντηθήκατε Πρώτη φορά μέχρι να κάνετε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στην πόλη σας.


Πηγή: brit.co

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου