Ρολόι με GPS για το τρέξιμο με ενσωματωμένη μουσική και δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay

Το Forerunner® 645 Music, είναι ένα ρολόι με GPS για το τρέξιμο με ενσωματωμένη μουσική που δίνει στους δρομείς την ελευθερία να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική στο τρέξιμο ή την προπόνηση χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάνε το τηλέφωνο μαζί τους. Επιπλέον, όταν θέλουν ένα μπουκάλι νερό ή κάτι να τσιμπήσουν, είναι Garmin Pay™ Ready, η λύση ανέπαφων πληρωμών1 που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές με το ρολόι τους και να συνεχίζουν να κινούνται.

Είτε τρέχετε έξω με φίλους είτε ετοιμάζεστε για την ημέρα του αγώνα, με το Forerunner 645 Music είναι πιο εύκολο να έχετε τα δεδομένα που χρειάζεστε. Επιπρόσθετα, παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς όλο το 24ωρο2, υποστηρίζει εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος3, διαθέτει εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης, λειτουργίες διασύνδεσης και αμέτρητους τρόπους εξατομίκευσης με εμφανίσεις ώρας, widgets, πεδία δεδομένων και εφαρμογές μέσω του καταστήματος Garmin Connect IQ™. Με την παρουσίαση του Forerunner 645 Music, το αθλητικό στυλ της σειράς Forerunner γίνεται πιο σοφιστικέ: με την ασημή στεφάνη, το χημικά ενισχυμένο γυαλί και τα λουράκια που αλλάζουν, είναι πιο εύκολο να το φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα.Με παρόμοιες εξελιγμένες λειτουργίες φυσικής κατάστασης, ευεξίας και έξυπνης συνδεσιμότητας όπως και τα προηγούμενα μοντέλα Forerunner, το Forerunner 645 Music δίνει στους χρήστες περισσότερη ζωντάνια στην προπόνησή τους με δυνατότητα αποθήκευσης στη συσκευή μέχρι 500 τραγουδιών. Οι χρήστες Deezer Premium+ μπορούν να κατεβάσουν λίστες τραγουδιών offline4 ή να μεταφέρουν μουσική από τον υπολογιστή τους απευθείας στο ρολόι. Μόλις η λίστα φορτωθεί, συνδέστε το Forerunner 645 Music με ένα σετ συμβατών ακουστικών Bluetooth® (πωλούνται χωριστά) και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

To Garmin Pay Ready, είναι μία ανέπαφη λύση πληρωμών, που επιτρέπει στους αθλούμενους να αφήνουν τα μετρητά και τις κάρτες στο σπίτι και ακόμα να μπορούν να αγοράσουν ένα δροσιστικό χυμό στον δρόμο τους. Χρησιμοποιώντας το Garmin Pay wallet, οι χρήστες έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα με τις φυσικές κάρτες, με την άνεση όμως να έχουν ότι χρειάζονται στον καρπό τους. Για υποστηριζόμενες τράπεζες επισκεφτείτεt: https://explore.garmin.com/en-US/garmin-pay/

Οι αθλητές μπορούν να προετοιμάζονται καλύτερα για τον αγώνα ή για ένα κύκλο προπονήσεων με τη βοήθεια που παρέχεται από τη Firstbeat. Η Κατάσταση Προπόνησης αξιολογεί αυτόματα την προηγούμενη άσκηση και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης για να ενημερώσει τους αθλητές αν προπονούνται παραγωγικά, αν βρίσκονται στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους ή αν υποπροπονούνται. Μετρώντας τον όγκο της προπόνησης των τελευταίων επτά ημερών, ο φόρτος προπόνησης βοηθάει τους χρήστες να καθορίσουν αν βρίσκονται στη σωστή ζώνη ή αν οι συνεδρίες τους είναι υπερβολικά εύκολες ή δύσκολες. Επιπρόσθετα, η μέτρηση του αναερόβιου training effect θα δείξει στους αθλητές πώς η σκληρή δουλειά και η προπόνησης βελτιώνει την ικανότητά τους να πιέζουν τα όρια.Το Forerunner 645 Music επιτρέπει στους αθλητές να προχωράνε ένα βήμα παραπάνω και με τα δρομικά δεδομένα τους. Φορώντας το Running Dynamics Pod στη μέση, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα έξι δεδομένα δυναμικής τρεξίματος όπως συχνότητα βημάτων, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού και ακόμα περισσότερα στο ρολόι τους χωρίς να χρειάζονται αισθητήριο στέρνου. Τα ενσωματωμένα GPS και GLONASS, επιτρέπουν στους αθλητές να παρακολουθούν πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και που τρέχουν – χωρίς να απαιτείται τηλέφωνο. Κάντε ποδήλατο, κολυμπήστε, περπατήστε και όχι μόνο για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Forerunner 645 Music. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να δουν και να ακολουθήσουν πορείες στον καρπό τους, να ανταγωνίζονται μία προηγούμενη επίδοση και να προπονούνται με απλές διαλειμματικές ή περίπλοκες ασκήσεις. Στη πισίνα το Forerunner 645 Music καταγράφει απόσταση, ρυθμό, απλωτές, ατομικά ρεκόρ και άλλα.

Με μια σειρά λειτουργιών διασύνδεσης, το Forerunner 645 Music, επιτρέπει στους χρήστες να είναι σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο ακόμα και όταν βρίσκονται σε κίνηση. Όταν συνδέεται με ένα συμβατό smartphone, στέλνει αυτόματα δεδομένα στο Garmin Connect™, την online κοινότητα της Garmin όπου οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν ασκήσεις ή τον τρόπο που κοιμούνται ακόμα και να συμμετέχουν σε προκλήσεις και να ανταγωνίζονται φίλους για εικονικά βραβεία. Απευθείας από τον καρπό, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν και να απαντάνε σε μηνύματα5, να προσκαλούν φίλους να βλέπουν τις επιδόσεις τους σε πραγματικό χρόνο με το LiveTrack, αλλά και να βλέπουν ενημερώσεις στα social media, emails και πολλά ακόμα.

Μέσω του καταστήματος Connect IQ, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν το Forerunner 645 Music με δωρεάν πεδία δεδομένων, εμφανίσεις ώρας, widgets και εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των UBER ETA, SmartThings, AccuWeather MinuteCast και ακόμα περισσότερα.

Το Forerunner 645 Music έχει αυτονομία μέχρι 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 5 ώρες με χρήση GPS και μουσικής. Ζυγίζοντας ούτε 42 γραμμάρια, είναι το πρώτο Forerunner  με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και πάντα ενεργή έγχρωμη οθόνη Chroma™ που είναι ευδιάκριτη  – ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως – και βρίσκεται κάτω από χημικά ενισχυμένο γυαλί. Διατίθεται σε μαύρο ή κερασί χρώμα και έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής €449.99. Θα διατίθεται και σε έκδοση χωρίς τις λειτουργίες μουσικής – το Forerunner 645 – σε χρώμα μαύρο ή της άμμου με προτεινόμενη τιμή λιανικής €399.99.

Τα Forerunner 645 και Forerunner 645 Music είναι οι τελευταίες καινοτομίες από τον συνεχώς επεκτεινόμενο κλάδο Garmin Fitness ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Οι χρήστες είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε ψάχνουν απλώς έναν τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλοι μέρα, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.

1 Διατίθεται για υποστηριζόμενες κάρτες από συμμετέχουσες τράπεζες. Υποστηρίζεται μόνο για τερματικά με NFC

2 Δείτε garmin.com/attacuracy

3 Όταν χρησιμοποιείται Running Dynamics Pod, HRM-Run™ ή HRM-Tri™ (πωλούνται χωριστά)

4 Ενδέχεται να απαιτείται premium συνδρομή με πάροχο μουσικής.

5 Η δυνατότητα απάντησης ισχύει μόνο για χρήστες Android™