Η ταινία «Unlimited Pursuit» είναι το τελευταίο επεισόδιο στην καμπάνια «Unlimited» – Just Do It της Nike. Με αφορμή την αυξημένη συμμετοχή των αθλητριών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, η τελευταία ταινία υμνεί τη γυναικεία δύναμη κι ομορφιά, καθώς και την αναζήτηση της αθλητικής τελειότητας.

Συγκεκριμένα, το 45% των συμμετεχόντων των Ολυμπιακών αγώνων ήταν γυναίκες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους έφεραν και πολύ καλά αποτελέσματα. Τρανταχτό ελληνικό παράδειγμα είναι η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, η οποία ζει και προπονείται στην Αμερική, έκανε στις 19 Αυγούστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το άλμα της ζωής της, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ. Με επιμονή, πειθαρχεία, σωστή προπόνηση και καλή ψυχολογία κατάφερε να «ξεκλειδώσει» τις απεριόριστες δυνατότητες της και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, και να φέρει το χρυσό στην Ελλάδα, με το άλμα της στα 4.85 μέτρα!

Στην ταινία Unlimited Pursuit εμφανίζεται μια σειρά από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στον κόσμο, οι οποίες υπερβαίνουν τα δικά τους όρια για να διανύσουν μια απεριόριστη διαδρομή και να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά αθλητών. Αυτές οι αθλήτριες παγκόσμιας κλάσης (Scout Bassett, Simone Biles, Elena Delle Donne, Gabby Douglas, Allyson Felix, Dafne Schippers, Shelly-Ann Fraser-Pryce, English Gardner, Alex Morgan και Serena Williams) υπερβαίνουν τα όριά τους, όχι μόνο κάθε τέσσερα χρόνια αλλά κάθε μέρα. Έχοντας αναδυθεί από την αφάνεια και ξεπεράσει εμπόδια, απώλειες και τραυματισμούς για να διεκδικήσουν τη νίκη, βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας και εμπνέουν τη Nike να καινοτομεί για να ανταποκριθεί στη δύναμη και στα όνειρά τους.

Η καμπάνια «Unlimited» – Just Do It» περιλαμβάνει τις ταινίες «Unlimited Will» «Unlimited Courage» , «Unlimited You» και «Unlimited Youth», καθώς και την πρόσφατη σειρά με ταινίες μικρού μήκους της εταιρείας που παρουσιάζουν αθλητές. Η καμπάνια υμνεί τόσο καθημερινούς αθλητές όσο και πρωταθλητές που υπερβαίνουν σταθερά τα όριά τους — και που είναι έτοιμοι να αποδείξουν τις απεριόριστες δυνατότητές τους το φετινό καλοκαίρι και στο μέλλον.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Nike παρουσιάζει επίσης διάφορους από τους πρωταθλητές της καθώς και νέες καινοτομίες στον τομέα των επιδόσεων, αναλύοντας σε βάθος τη θέληση που απαιτεί η νίκη.