Μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές αθλητικές διοργανώσεις στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου (TAE KWON DO).   

Στην ERGO Marathon Expo  θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες από τους τομείς της Αθλητικής Ένδυσης και Υπόδησης, της Αθλητικής Διατροφής, των Αξεσουάρ, Εργομετρικά κέντρα, Όργανα Γυμναστικής, Υγιεινής Διατροφής, Ενεργειακά ποτά, προϊόντα τεχνολογίας, αθλητικές διοργανώσεις και του Αθλητικού τουρισμού.  Δυναμικό παρών θα δώσουν όπως κάθε χρόνο και διοργανώσεις διεθνών μαραθωνίων από όλο το κόσμο.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν περισσότερες από 160 εταιρίες σε ένα εκθεσιακό χώρο 8.000 τμ,ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 70.000. 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στον εκθεσιακό χώρο θα λειτουργήσει και το κέντρο εγγραφών του Αυθεντικού Μαραθωνίου.   

Πολλά δρώμενα και εκπλήξεις περιμένουν όλους τους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι όλα τα νέα Αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες, να παρακολουθήσουν ημερίδες, να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 34ος ‘’Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός’’, ο οποίος συμπίπτει με μια σημαντική ιστορική επέτειο. Φέτος συμπληρώνονται 120 χρόνια από την πρώτη ποτέ διοργάνωση μαραθωνίου αγώνα, ουσιαστική την εκκίνηση του μαραθωνίου ως αγώνισμα του στίβου. Η ανταπόκριση των δρομέων μέχρι σήμερα για το φετινό Μαραθώνιο Αθήνας είναι εκπληκτική και ξεπερνά κάθε προηγούμενο κάτι που δείχνει την τεράστια ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα μας που έχει επέλθει χάρη στα υψηλά στάνταρτ και την αξιοπιστία της διοργάνωσης που τηρεί και επιβάλλει ο ΣΕΓΑΣ.

Δίνουμε όλοι ραντεβού στη έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας από 10 έως 12 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου(TAE KWON DO).