Η αdidas παρουσιάζει δύο νέες ξεχωριστές προτάσεις του iconic running παπουτσιού, τα UltraBOOST Uncaged with Colour και τα UltraBOOST Metallic Pack. Με νέα premium αισθητική και τεχνολογίες αιχμής, τα νέα UltraBOOST δίνουν άλλη διάσταση στο energy running.

adidas_Metallic Pack collection

adidas_Metallic Pack collection

Σε συνέχεια του τελευταίου λανσαρίσματος της adidas, του UltraBOOST Uncaged, τα UltraBOOST Uncaged with Colour, φέρνουν την επανάσταση στην εικόνα του τρεξίματος δίνοντας για πρώτη φορά χρώμα στη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST™. Η σειρά εμπλουτίζεται με 3 εντυπωσιακές επιλογές χρωμάτων, Triple Red, Black και White, παρουσιάζοντας κάθε στοιχείο του παπουτσιού σε ενιαίο χρώμα, για να προσφέρει στους δρομείς ένα ανανεωμένο, σύγχρονο look, παράλληλα με υψηλές επιδόσεις.

adidas UltraBOOST Uncaged Color

adidas UltraBOOST Uncaged Color

Επίσης, η Limited Edition UltraBOOST Metallic Pack παρουσιάζει το UltraBOOST με ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, ασημένιο και χάλκινο πάνω σε stylish βάση σε αποχρώσεις του μαύρου, προσδίδοντας μια premium αισθητική και εμφάνιση. Το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από το υλικό Primeknit της adidas, ενώ αποκλειστικά στην golden έκδοση οι τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στα πλαϊνά είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας δέρμα. Όλα τα μοντέλα ολοκληρώνονται με τη χαρακτηριστική ενδιάμεση σόλα BOOST σε λευκό χρώμα.

Τα νέα UltraBoost Uncaged και Metallic Pack είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα adidas stores και καταστήματα αθλητικών ειδών.