Οι adidas Runners Athens συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και ξέρουν πώς να παίρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα από αυτές. Ξεκίνησαν χαλαρά με easy runs, ανέβασαν ρυθμό με speed runs, σταδιακά «χτύπησαν κόκκινα» με acceleration run και έζησαν παιχνίδι σκυταλοδρομίας όπου συνεργάστηκαν όλοι μαζί σαν ομάδα με όπλο την δρομική «τακτική».

adidas_Runners_Athens_3

Αυτή τη βδομάδα, ήρθε η ώρα οι adidas Runners Athens να “ακούσουν” πώς χτυπάει η καρδιά τους! Στο “LISTEN TO YOUR HEARTRUN της Τετάρτης 22.02, μέσω της δρομικής προπόνησης, θα αντιληφθούν πώς οι αυξομειώσεις της έντασης του τρεξίματος αντιστοιχεί σε ανάλογες αυξομειώσεις των παλμών της καρδιάς. Την Παρασκευή 24.02 κάθε σταθμός στην διαδρομή θα αποτελεί και μια δοκιμασία στο CIRCUIT RUNNING, με ομαδικό κέφι και πολλή διάθεση. Fun στοιχεία και δρομική βελτίωση στα καλύτερά τους!

Το πρόγραμμα των adidas Runners Athens, πιστό στην ολιστική προσέγγιση απέναντι στο τρέξιμο, αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνει και Medical Lecture. Την Τετάρτη 22.02, στις 5.30 το απόγευμα, η διάλεξη του Medical Coach, Αναστάσιου Μαργαρίτη, θα επικεντρωθεί στην πελματιαία απονεύρωση. Θα αναλύσει τις αιτίες που την προκαλούν αλλά και τους τρόπους αποκατάστασής της. Η εβδομάδα φυσικά περιλαμβάνει και το απαραίτητο πρόγραμμα ενδυνάμωσης, καθώς την Παρασκευή 24.02, ο Strength Coach, Λευτέρης Καλλιτσουνάκης θα επιμεληθεί το “Cross & Strength for runners”.

Μην το σκέφτεσαι! Αυτές οι προπονήσεις είναι αφιερωμένες σε σένα που θέλεις να θέλεις να εξελίσσεσαι υπό την καθοδήγηση των experts. Τόσο οι θεματικές δρομικές προπονήσεις όσο και η ποικιλία στα προγράμματα ενδυνάμωσης αλλά και οι διαλέξεις πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας, σου προσφέρουν αμέτρητες εμπειρίες, όποιος κι αν είναι ο προσωπικός τους στόχος Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν απευθείας στο adidas Runbase για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σου.

adidas_Runners_Athens_2

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!Calendar Visual

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 #WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens