Οι adidas Runners Athens ‘χτίζουν’ πάνω σε γερά θεμέλια και οι συναντήσεις τους στο Runbase, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εβδομαδιαίας ατζέντας τους. Την εβδομάδα που πέρασε, τέσταραν ταχύτητες και «έπαιξαν» με όλους τους δυνατούς ρυθμούς. Στα πλαίσια ομαδικής προπόνησης και με οδηγό το «fun» στοιχείο, ο κάθε adidas Runner απέκτησε μια αίσθηση της δικής του «γρηγοράδας».

Αυτή τη βδομάδα, τα μέλη δεν περιορίζονται απλώς σε μερικές “εκρήξεις” ταχύτητας, αλλά δοκιμάζουν και σταδιακές επιταχύνσεις. Στο ACCELARATION RUN της Τετάρτης 15/02, θα τρέξουν με τρεις διαδοχικά αυξανόμενες φάσεις ρυθμού, για να αποκτήσουν καλύτερη «αίσθηση» του τρεξίματός τους – από την πιο αργή εκδοχή μέχρι να… «χτυπήσουν κόκκινα». Το mood της Παρασκευής 17/02 είναι άκρως διασκεδαστικό και παιγνιώδες, καθώς στο RUN & PLAY as a team, το κέφι απογειώνεται και η προπόνηση αποκτά ποικιλία με συναρπαστικές δρομικές δοκιμασίες!

Οι adidas Runners Athens βλέπουν το τρέξιμο με πιο ολιστική προσέγγιση. Δεν αρκούνται στις δρομικές προπονήσεις. Μέσα από τα strength και mobility sessions, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για δρομείς, βελτιώνουν την κινητικότητα, την σταθερότητα, την δύναμη και την καρδιοαναπνευστική λειτουργία τους. Έτσι, το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει και FUNCTIONAL STRENGTH FOR RUNNERS, την Παρασκευή 17/02, από τον Strength Coach, Λευτέρη Καλλιτσουνάκη.

Μην το σκέφτεσαι! Αυτές οι προπονήσεις είναι αφιερωμένες σε σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την ταχύτητά σου χωρίς να χάσεις λεπτό διασκέδασης με την παρέα σου. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν απευθείας στο Runbase στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σου.

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners

και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

, r

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens

για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 #WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens