Οι adidas Runners Athens ολοκληρώνουν το πρόγραμμά τους, πριν το καλοκαιρινό break, έχοντας ζήσει μοναδικές running εμπειρίες. Μέσα από τις urban διαδρομές, τα μέλη του community, από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο έμπειρους, άφησαν το δικό τους στίγμα στην πόλη ενώ τα θεματικά sessions έδωσαν ποικιλία στις προπονήσεις τους. Τα strength sessions ενδυνάμωσαν τους runners και ενίσχυσαν την δρομική τους ικανότητα, ενώ, παράλληλα, τα medical και nutrition lectures εμπλούτισαν τις γνώσεις τους γύρω από την αθλητική διατροφή και την αποκατάσταση, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά. Μέσα από τα happenings αλλά και την συμμετοχή σε μεγάλα δρομικά events, οι adidas Runners Athens δέθηκαν ακόμη περισσότερο καθώς έζησαν μοναδικές, αγωνιστικές αλλά και πιο χαλαρές στιγμές, γεμάτες συγκίνηση και περηφάνια.

Το community μετράει πλέον άπειρες δρομικές αναμνήσεις και είναι έτοιμο για το τελευταίο και πιο συναρπαστικό ραντεβού πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτήν την Παρασκευή 14/07, στις 9 το βράδυ, οι adidas Runners Athens θα το γιορτάσουν με ένα περιπετειώδες NIGHT RUN στην καρδιά της Αθήνας και θα απογειώσουν τον ρυθμό τους με ένα after-run PARTY στο adidas Runbase. Εκεί θα τους περιμένουν οι HOUSETWINS για να τους ξεσηκώσουν με ένα δυνατό DJ set.

Οι runners του μεγαλύτερου running community θα αποδείξουν γι’ ακόμη μία φορά ότι ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε τους τρέξιμο και να ‘παρτάρουν’ σαν ομάδα. Η υπέροχη μίξη συναισθημάτων που βίωσαν τα μέλη καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, έρχεται να κορυφωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στο NIGHT RUN X PARTY στο www.adidas.gr/adidasrunners κι ετοιμάσου για την πιο fun εμπειρία. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου, μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens