Ένας άντρας στην Τουλούζ της Γαλλίας, με αγάπη για την ευεξία, βρήκε τον ιδανικό τρόπο προκειμένου να διατηρήσει την φόρμα του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Λίγο μετά την ανακοίνωση για 15νθημερη απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους, ο Ελισέ Νοκόμοβιτς έτρεξε την διαδρομή των 42 χιλιομέτρων του μαραθωνίου στο μπαλκόνι του σπιτιού, μήκους 7 μέτρων. Για να «διανύσει», την συγκεκριμένη απόσταση χρειάστηκε 6 ώρες και 48 λεπτά.  Στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter και στο Instagram, ο ηλικίας 32 ετών Νοκόμοβιτς, που εργάζεται στον χώρο της εστίασης, και έχει 36 συμμετοχές σε μαραθώνιους, εμφανίζεται να τρέχει πάνω- κάτω, συνολικά 6.000 φορές.«Ηθελα να κάνω κάτι ευχάριστο καθώς βρισκόμαστε σε απομόνωση. Είδα κόσμο να βγαίνει από τα σπίτια του, για τζόγκινγκ.

Μόνο που αν ο καθένας κάνει το ίδιο, τότε όλοι μας θα βρεθούμε στους δρόμους. Έψαχνα να βρώ ένα τρόπο να περάσει η ώρα». Καθώς η Γαλλική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο κατ′ οίκον περιορισμός για τους πολίτες, ο Ελισέ Νοκόμοβιτς βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση της επόμενης «δραστηριότητας», μέσα στο σπίτι.

Πηγή: huffpost.gr