Απροσδόκητοι πρωταγωνιστές του Forum στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι Sakse, Hawk, Μαρίνα Σάττι, Panos Dent , Gianuba και ItsOnlySkillz


Τα adidas Originals ανανεώνουν τον σχεδιασμό του εμβληματικού sneaker Forum για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, τιμώντας όσους επαναπροσδιορίζουν το στυλ του αύριο. Ενθαρρύνοντας τη νέα γενιά να υιοθετήσει μια open στάση για οτιδήποτε καινούριο, η νέα συλλογή FORUM μάς καλεί να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να μην φοβόμαστε ποτέ να πειραματιστούμε με νέες ιδέες.

Δεκαετίες μετά από την πρώτη κυκλοφορία του adidas FORUM, αποδεικνύεται ότι το αγαπημένο sneaker έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στη διαμόρφωση της pop κουλτούρας, ως ένα trend που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς και παραμένει, αβίαστα, διαχρονικό. Αν και πρωτοεμφανίστηκε στα γήπεδα του μπάσκετ, σήμερα το σχέδιό του αντιπροσωπεύει μια ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, μουσικούς, σχεδιαστές και δημιουργούς για αισθητική έκφραση.

Στην Αθήνα, την ανοιχτή αυτή πρόσκληση, δέχτηκαν οι Saske και Hawk, όπου πραγματοποίησαν ένα απροειδοποίητο gig στην πλατεία Μοναστηρακίου. Οι δύο trappers, φορώντας τα νέα FORUM, ερμήνευσαν τα πιο δυνατά τους tracks, τραβώντας την προσοχή των περαστικών που έμειναν έκπληκτοι, όταν συνειδητοποίησαν ποιοι ήταν οι street performers. Λίγες μέρες αργότερα, μια αντίστοιχη έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν από τη Καπνικαρέα,, όπου εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι απλά με μια κιθάρα σε ένα απολαυστικό performance που δεν περίμενε κανείς. Στη Θεσσαλονίκη, οι απροσδόκητοι creators του adidas FORUM ήταν οι Panos Dent, Gianuba και ItsOnlySkillz, οι οποίοι επισκέφτηκαν κεντρικό internet café της πόλης, σήκωσαν τα μανίκια, έδεσαν τα FORUM τους, και συμμετείχαν σε μοναδικά gaming challenges. Δείτε το video της ενέργειας εδώ.

Η νέα adidas Originals συλλογή FORUM είναι διαθέσιμη στο adidas.gr και σε επιλεγμένα sneaker stores.

Stay Open to What’s Next

adidas.gr/forum

@adidasOriginals