Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρίνα Σάττι, Ηρακλής Tsuzinov, Saske, Άννα Τσακουρίδου, Tasos Xiarcho, Venetia Kamara, Natasha Kay, Fosbloque, Super Kiki, Gingerbreadbae και Katerina Op δοκίμασαν πρώτοι στην Ελλάδα το νέο ZX 2K Pure.

Ήδη από την πρώτη τους κυκλοφορία, τα adidas Originals ΖΧ εκφράζουν την ασυμβίβαστη και προχωρημένη καινοτομία. Σήμερα, τα adidas Originals παρουσιάζουν το ZX 2K Pure, τη νέα έκδοση του διάσημου sneaker, που, όπως πάντα, πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και σπάει όλες τις συμβάσεις.

Το ZX 2K Pure έχει δημιουργηθεί από μια σειρά φαινομενικά διαφορετικών κομματιών και συνδυάζει έναν αριθμό διακριτών σχεδιαστικών στοιχείων και λεπτομερειών,παρουσιάζοντας όμως ένα απόλυτα αρμονικόαποτέλεσμα. Το πρωτοποριακό sneaker διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνω μέρος με διχτυωτή επικάλυψη ripstop, πλεχτό σύστημα κορδονιώνκαι τις τρεις εμβληματικές ρίγεςτης adidas. Στο κάτω μέρος του παπουτσιού ξεχωρίζει η καλυμμένη ενδιάμεση σόλα BOOST και ηέντονη φτέρνα με κάλυμμα από TPU.

Φτάνοντας τον οπτικό σχεδιασμό της adidasστα όριά του, το ZX 2K Pure κυκλοφορεί σε τέσσεριςξεχωριστές χρωματικές εκδοχές: μαύρομε γκρι και πορτοκαλί, λευκόμε γκρικαι πορτοκαλί, λευκό μεγκρικαι άσπρο της κιμωλίας, ανοιχτό κίτρινομε ιβουάρκαικρεμ.

Οι adidas creators που σπάνε τις συμβάσεις καιδοκίμασαν πρώτοι στην Ελλάδα τη νέα αίσθηση του ZX 2K Pure είναι ηπαρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η τραγουδίστρια και μουσικός Μαρίνα Σάττι, το μοντέλο Ηρακλής Tsuzinov, ο trapper Saske, ηχορεύτρια Άννα Τσακουρίδου, ο χορευτής Tasos Xiarcho, η vlogger Venetia Kamara, η τραγουδίστρια Natasha Kay, η youtuber Fosbloque, η stand up comedian Super Kiki, ο vlogger Gingerbreadbae και η youtuber Katerina Op.

Το νέο ZX 2K Pure κυκλοφορείπαγκοσμίως από τις 11 Φεβρουαρίου 2021 και είναι διαθέσιμοστο adidas.gr και online σε επιλεγμένα sneaker stores.

Για να μάθεις περισσότερα για το νέο ZX 2K Pure, μπες στο adidas.gr και ακολούθησε μας σε Instagram, Facebook και Twitter, με #adidasZX και @adidasOriginals