Αγαπημένε Runster, περιμένεις κι εσύ τη Black Friday να ανανεώσεις την athleisure γκαρνταρόμπα σου και να ανανεώσεις τα workout συνολάκια σου;Για πολλά χρόνια διάβαζες ή έβλεπες εικόνες από το εξωτερικό σχετικά με τη Black Friday, δηλαδή τεράστιες εκπτώσεις και ‘τρελαμένους’ καταναλωτές να τις αξιοποιούν, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα. Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου που αγκαλιάζει αυτό το καταναλωτικό φαινόμενο ήρθε και στην Ελλάδα και φέτος την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 είσαι κι εσύ σε mood να κάνεις αγορές που σε συμφέρουν.

Tips για την ημέρα

1. Έσω έτοιμος, μην περιμένεις τελευταία στιγμή. 

Καλό είναι να έχεις καταγράψει τι θέλεις να αγοράσεις, αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά πχ. για την προπόνησή σου.

2. Μην παρασυρθείς από ανάγκες που δεν έχεις. 

Είναι τέλειο να τα αγοράζουμε όλα, αλλά μην ξεχνάς ότι ο σκοπός της ημέρας είναι να επωφεληθείς πραγματικές προσφορές και όχι εκπτώσεις που θα έβρισκες ούτως ή αλλως κάποια άλλη περίοδο του χρόνου. Έχε καταγεγγραμένα και τα λιγότερα απαραίτητα που θα ήθελες να αγοράσεις, αλλά προχώρησε σε αγορά μόνο αν όντως τα βρεις σε ‘συγκλονιστική’ έκπτωση!

3. Ενημερώσου.

Οι περισσότερες εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά στην Black Friday έχουν φροντίσει να σε ενημερώσουν με τις εκπτώσεις τους είτε με έντυπο υλικό, διαφήμιση, Newsletters και άλλους τρόπους. Μην βιαστείς να τα παραβλέψεις, διάβασε και, ιδανικά, σύγκρινε με το τι τιμή είχε το προιόν στα..’κανονικά’ του.

4. Online or not?

Η Black Friday δεν κινείται μόνο στις εικόνες καταναλωτικής ‘βίας’ που όλο και κάπου θα έχεις δει. Θα τρέξεις, ναι, στο φυσικό κατάστημα να ‘παλέψεις’ γι’ αυτό που θες, οκ, αλλά μην ξεχνάς ότι οι εκπτώσεις στα online καταστήματα θα έχουν ίσως ξεκινήσει και από Πέμπτη βράδυ.

5. Keep Calm.

Το θέμα είναι να μην πέσεις στη ΄λούμπα’ άγχους να ‘προλάβεις’, να ‘μην χάσεις’, κλπ. Εντάξει, θα είναι τέλειο να βρεις κάτι που χρειάζεσαι σε πραγματικά χαμηλή τιμή, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να ‘τρελαθείς’, αν δεν τα καταφέρεις. Σιγά το πράμα.


Επιμέλεια: Ραφαηντίνα Πατρικέλλη