Περισσότερα από 500 παιδιά γιόρτασαν τον αθλητισμό στους αγώνες δρόμου «Σπύρος Λούης».

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Kinder+SPORT, η Ferrero για τρίτη συνεχή χρονιά ήταν ο Μέγας Χορηγός στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» που διοργανώθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές, το πρόγραμμα έχει ως σκοπό να προάγει τις αξίες του αθλητισμού στα παιδιά προτρέποντας τα να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν. Με τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες τα παιδιά μπορούν να μάθουν πως να συνεργάζονται και να έχουν ευγενή άμιλλα, αρχές που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder+SPORT θέλει να προωθήσει.

Οι πρεσβευτές του Kinder+SPORT: Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική και Μιχάλης Μουρούτσος, Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο μαζί με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Περισσότερα από 500 παιδιά παρέλαβαν με το τερματισμό τους στον αγώνα του 1km το «Σακίδιο του μικρού αθλητή» με το καπέλο, τη σφυρίχτρα και το φυλλάδιο με τις αξίες του Kinder+SPORT. Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, μαζί τους σε αυτή τη διοργάνωση ήταν οι πρεσβευτές του Kinder+SPORT και του αθλητισμού, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβον Ντο Μιχάλης Μουρούτσος και η Διεθνής Πρωταθλήτρια και Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη Ρυθμική Γυμναστική Κλέλια Πανταζή. Οι δύο Ολυμπιονίκες έτρεξαν και ενθάρρυναν τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί τους απονέμοντας τους μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη τα μετάλλια τους.

: Στιγμιότυπο από τα αναμνηστικά δώρα που πήραν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» μέσα στο σακίδιο του «Καλού Αθλητή»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στους αγώνες με αυτό τον ενθουσιασμό. Το γεγονός ότι βλέπουμε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά να συμμετέχουν με τέτοιο ζήλο σε μια αθλητική διοργάνωση σαν και αυτή μας χαρίζει ελπίδα για το μέλλον! Σήμερα  μοιραζόμαστε τη χαρά και τη διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός σε όλες τις ηλικίες».

Το σακίδιο του «Καλού Αθλητή» από το πρόγραμμα Kinder+Sport παραδόθηκε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Η Εύη Γιαννίση, Marketing Manager της Ferrero στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα Kinder+SPORT της Ferrero συνεχίζει να έχει ενεργή συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις με σκοπό να προωθήσει τον αθλητισμό στη καθημερινή ζωή των παιδιών από μικρή ηλικία. «Joy of Moving» είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά, παρακινώντας τα να ακολουθήσουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής προτρέποντας τα παράλληλα να διαλέξουν το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν. Το 2016 η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder+SPORT κατάφερε να προσεγγίσει περισσότερα από 2.000 παιδιά με τη βοήθεια του Δήμου Αμαρουσίου και τις αθλητικές του δραστηριότητες. Θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια για να βοηθήσουμε να βρουν όλο και περισσότερα παιδιά το άθλημα που αγαπούν και να το ακολουθήσουν»

Στιγμιότυπο από τα αναμνηστικά δώρα που πήραν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» μέσα στο σακίδιο του «Καλού Αθλητή» του προγράμματος Kinder+Sport.

Οι αξίες του Kinder+SPORT:

  • Φιλία & Σεβασμός
  • Ενεργητικότητα & Διασκέδαση
  • Άμιλλα & Δίκαιο Παιχνίδι
  • Συμμετοχή & Ομαδικότητα
  • Προσπάθεια & Επιβράβευση