Το πρώτο XChallenge της σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολύ χορό και δίνει τη σκυτάλη στο πρόγραμμα της Les Mills.
Εσύ, θα δεχτείς αυτή την πρό(σ)κληση;

Το πρώτο workout της σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία και …παλμούς στα ύψη, με τους trainers Gio Pap και Παναγιώτη Κατσαούνο να δίνουν το ρυθμό και τους συμμετέχοντες να φτάνουν όσο πιο ψηλά μπορούν, επί δύο ώρες!

Οι τολμηροί “dancers” που βρέθηκαν το Σάββατο 1/10 στο Piraeus 117 Academy, έζησαν από κοντά την εμπειρία ενός μεγάλου dance event που τα είχε όλα. Ενέργεια, ενθουσιασμό, ένταση,  χαμόγελα αλλά και πολύ χορό, σε υψηλές ταχύτητες! Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν ότι όποιος θέλει, καταφέρνει να προπονηθεί παντού, ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

reebok-xchallenge-dance-event

Τώρα, σειρά έχει το απαιτητικό πρόγραμμα της Les Mills που θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με ώρα προσέλευσης τις 17:30, στο Άλσος Περιστερίου, προσφέροντας μόνο σε όσους τολμούν μία μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία. Η ομάδα της Les Mills Greece, που συμμετέχει για πρώτη φορά στο Reebok XChallenge, θα δοκιμάσει τις αντοχές όσων θέλουν να ζουν στα όρια, μέσα από 5 διαφορετικά είδη training που συνδυάζουν ισορροπία, χορό, πολεμικές τέχνες και ένταση με διαλειμματική προπόνηση, απογειώνοντας τη διάθεση.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στο reebokgreece.com/xchallenge και κερδίστε με την εγγραφή σας έκπτωση  –15% για αγορές προϊόντων Reebok από τα καταστήματα του Cosmos Sport και στο www.cosmossport.gr, ενώ μόλις φτάσετε στο σημείο, δείξτε το e-mail της εγγραφής και η έκπτωση διπλασιάζεται!

Κατά τη διάρκεια του Xchallenge, θα μπορούν όλοι να απολαύσουν μπάρες δημητριακών FITNESS® και φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ Sport Max της Nestlé.

Το Reebok XChallenge δεν σταματάει πουθενά! Εσύ, θα ακολουθήσεις;

reebok_xchallenge_logo

Take the Challenge
#ReebokXchallenge