Η νέα έκδοση του κορυφαίου running παπουτσιού της adidas προσφέρει απίστευτη επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα.

  • Το adidas ULTRABOOST 21 εξισορροπεί απόλυτα το βάρος, την προστατευτική επένδυση και την ανταπόκριση του παπουτσιού, μαζί με 6% περισσότερο υλικό BOOST σε σχέση με το ULTRABOOST 20, για απίστευτη επιστροφή ενέργειας.
  • Το επανασχεδιασμένο σύστημα συστροφής, adidas LEP, αποδίδει αυξημένη αντίσταση στο μπροστινό μέρος του ποδιού για τρέξιμο με ακόμα καλύτερη απόκριση του παπουτσιού.
  • Παγκόσμια μελέτη της adidas για τις συνήθειες των καταναλωτών, αναδεικνύει τη θετική επίδραση του τρεξίματος στη σωματική και ψυχική υγεία, με τους δρομείς να είναι κατά 20% πιο πιθανό να νιώθουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας σε σχέση με τους μη δρομείς.

Η adidas παρουσιάζει το νέο ULTRABOOST 21, την ανανεωμένη έκδοση του πιο επιτυχημένου running παπουτσιού της εταιρείας, για μεγαλύτερη από ποτέ επιστροφή ενέργειας και μια απόλυτη εμπειρία τρεξίματος για κάθε runner.

Οι σχεδιαστές και οι product developers της εταιρείας δούλεψαν μαζί με την running κοινότητα της adidas, για να σχεδιάσουν από κοινού το νέο παπούτσι, το οποίο αποτελεί μια νέα, τολμηρή οπτική στο αρχικό ULTRABOOST σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες για υψηλή απόδοση.

Η βασική εξέλιξη στο ULTRABOOST 21 είναι ο επανασχεδιασμός του συστήματος συστροφής του παπουτσιού. Το νέο adidas LEP (‘Linear Energy Push’) προσφέρει κατά 15% αυξημένη αντίσταση στο μπροστινό μέρος του ποδιού, για μεγαλύτερη απόκριση του παπουτσιού στο τρέξιμο. Αυτή η εξέλιξη λειτουργεί σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία BOOST της adidas στην ενδιάμεση σόλα, η οποία περιέχει 6% περισσότερο υλικό BOOST, μέσω μιας εξογκωμένης καμπύλης στη φτέρνα, προσφέροντας στου δρομείς ανεπανάληπτη επιστροφή ενέργειας και άνεση σε κάθε βήμα.

Τα 4 τεχνολογικά στοιχεία που ενσωματώνει το adidas ULTRABOOST 21 είναι:

  • Optimized BOOST – 6% περισσότερες κάψουλες BOOST σε σχέση με το ULTRABOOST 20, για να προσφέρει στους δρομείς τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και υποστήριξης. 
  • ADIDAS LEP – το επανασχεδιασμένο σύστημα συστροφής LEP “Linear Energy Push” με σκληρότερο, ενισχυμένο υλικό στην ενδιάμεση σόλα, για να παρέχει στους δρομείς λιγότερο εύκαμπτο μπροστινό μέρος και αυξημένη απόκριση του παπουτσιού.
  • PRIMEKNIT+ – πλέξη με μεγαλύτερη ακρίβεια, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη για απίστευτη υποστήριξη και βελτιωμένη κίνηση, συνδυάζοντας άνεση και απόδοση.
  • Sustainable Support – το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από PRIMEBLUE, ένα ανακυκλωμένο υλικό υψηλής απόδοσης, το οποίο περιέχει κατά τουλάχιστον 50% Parley Ocean Plastic (πλαστικό από απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί από τους ωκεανούς), στηρίζοντας τη δέσμευση της adidas από το 2015 για βιώσιμη ανάπτυξη.

Άλλωστε, η adidas πιστεύει πως μέσα από τον αθλητισμό έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τις ζωές των ανθρώπων και το ULTRABOOST 21 εκπροσωπεί τη δέσμευσή της να τους προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που θα τους οδηγήσει σε θετική αλλαγή και αυτοβελτίωση. Στην εποχή που ζούμε, με τον τρόπο ζωής στις πόλεις όλου του κόσμου να έχει επηρεαστεί δραματικά από την πανδημία του κορονοϊού, το τρέξιμο παρέμεινε μια σταθερή αξία, κρατώντας σε κίνηση τις κοινότητες των δρομέων και τις πόλεις ζωντανές.

Αυτό επιβεβαιώνει και μια παγκόσμια μελέτη της adidas, που έδειξε τη θετική επιρροή που έχει το τρέξιμο στην επίτευξη θετικής αλλαγής στις ζωές των ανθρώπων και στη σωματική και ψυχολογική υγεία τους. Οι δρομείς έχουν 20% μεγαλύτερη πιθανότητα, σε σχέση με τους μη δρομείς, να βιώσουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας, ενώ πάνω από 40% των συμμετεχόντων που αύξησαν τη συχνότητα του τρεξίματός τους, είπαν πως νιώθουν πιο αισιόδοξοι για τη ζωή τους. Επιπλέον, πάνω από 1 στους 3 δήλωσε πως η θετική επίδραση του τρεξίματος στην ψυχολογική του υγεία αποτελεί καθοριστικό κίνητρο για να συνεχίσει να τρέχει.

Στην Ελλάδα, οι πρώτοι αθλητές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ζήσουν την εμπειρία του νέου adidas ULTRABOOST 21, ήταν οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας Κατερίνα Δαλάκα, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αναστασία Μαρινάκου, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου, καθώς και ο ηθοποιός-Ultra Runner Πάνος Βλάχος. Επίσης, το ULTRABOOST 21 δοκίμασαν πρώτοι οι captains της running κοινότητας adidas Runners Athens, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Ελεάννα Λίμα, καθώς και οι coaches της ομάδας. Κάνοντας join στο Facebook Group των adidas Runners Athens, μπορείς να απολαμβάνεις δωρεάν το ολιστικό digital πρόγραμμα του community, με εβδομαδιαία workouts αλλά και talks με θέματα που αφορούν τους δρομείς και όλους όσους αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής.   

Το νέο ULTRABOOST 21 θα είναι διαθέσιμο από τις 4 Φεβρουαρίου 2021 στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για να μάθεις περισσότερα για το νέο ULTRABOOST 21, μπες στο: adidas.gr/ultraboost

Για να μαθαίνεις όλα τα running νέα, ακολούθησε μας σε Instagram, Facebook και Twitter, με #Ultraboost 21 και @adidasrunning