Εσύ, αλλά πιο γρήγορα.  

Το αθλητικό παπούτσι της σειράς «Endorphin Pro» είναι η τέλεια επιλογή, για αθλητές, που κατεβαίνουν σε αγώνες. Απευθύνεται στην ελίτ των δρομέων,  που προπονούνται συστηματικά σε αθλήματα αντοχής και θέλουν να έχουν το πλεονέκτημα στη γραμμή της εκκίνησης. Με απλά λόγια, αυτά τα παπούτσια δεν φτιάχτηκαν απλά για καλύτερες επιδόσεις στον αθλητισμό, αλλά για να πετύχετε τους στόχους σας στους αγώνες.

Χαρακτηριστικά: 

Ρίξε μια ματιά στο πιο γρήγορο μοντέλο της Saucony, που έχει κατασκευαστεί ποτέ.  

Κάνε ένα νέο PB.

Η επαναστατική τεχνολογία “SPEEDROLL”, δηλαδή κύλισης (ή πιο γρήγορης βάδισης)  σάς ωθεί προς τα εμπρός με την αίσθηση της συνεχούς δυναμικής, ώστε να μπορείτε να τρέχετε γρηγορότερα, αλλά χωρίς να δυσκολεύεστε ή να κουράζεστε.

• Γρηγορότεροι ως τη γραμμή τερματισμού.

Με εξαιρετικά ελαφριά, ελαστική απορρόφηση PWRRUNPB (Power Run PB), με τα ελαστομερή PB (αφρός) δίνεται η δυνατότητα επιστροφής ενέργειας άνω του 80% κι επιτυγχάνεται η μείωση των κραδασμών. Σε συνδυασμό με την ειδική πλάκα από ίνες άνθρακα s-curve για ισχυρές μεταβάσεις, η αύξηση και η διατήρηση της ταχύτητας γίνεται πολύ πιο απλή υπόθεση, ώστε να φτάσετε ταχύτερα στη γραμμή τερματισμού.  

Race Day Fit.

Η καινοτόμα τεχνολογία FORMFIT αγκαλιάζει το πόδι χρησιμοποιώντας κι αξιοποιώντας και την τεχνολογία 3D. Εξασφαλίζει δηλαδή μέσω και της τεχνολογίας τρισδιάστατων εκτυπώσεων,  μία εξατομικευμένη διαδικασία, που «κλειδώνει» για βέλτιστη απόδοση, διασφαλίζοντας την απόλυτη άνεση και την άψογη εφαρμογή στο πόδι.

• Κατηγορία παπουτσιών: Ταχύτητα

Offeset: 8mm (33,5 / 25,54)

• Βάρος: Άνδρες 7,5 ουγκιές (213 γραμμάρια)


• Γυναίκες 6,3 ουγγιές (179
g)

Μπορείς να βρεις το Endorphin Pro καθώς και όλη την σειρά Endorphin εδώ