Πιο γρήγορα και πιο εύκολα…  

Για αθλητές αντοχής, που αναζητούν ένα πλεονέκτημα απόδοσης σε κάθε γύρο, το βραβευμένο από το Runners World ως ΄΄EditorsChoice΄΄ running παπούτσι Endorphin Speed της Saucony είναι η επιτομή της τεχνολογίας.

Διευκολύνει και βοηθά στη γρήγορη αίσθηση στο τρέξιμο, αποδεικνύοντας ότι ένα μαλακό παπούτσι μπορεί να προσφέρει ταχύτητα και φυσική αίσθηση ταυτόχρονα.

Χαρακτηριστικά:

  • Ενέργεια: για να γίνεται πάντα ο αθλητής πιο γρήγορος.

Ο συνδυασμός της νέας, εξαιρετικά ελαφριάς βάσης PWRRUN PB (Power Run PB) με τα ελαστομερή  PeBax® (αφρός) είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Η καινοτομία στη μεταφορά ισχύος, μέσω μίας σύνθετης πλάκας, η οποία υπάρχει, εντός της δομής του παπουτσιού, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε αθλητή, να νιώθει, πως προχωρά πιο γρήγορα στη διαδρομή.

Η αίσθηση της πιο γρήγορης διαδρομής του μειώνει το αίσθημα της κόπωσης και ο δρομέας μπορεί  να τρέξει πιο εύκολα, άνετα και γρήγορα είτε στις προπονήσεις του σε ερασιτεχνικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό επίπεδο με την κάθοδό του σε αγώνες.

  • Περιστρεφόμενη ταχύτητα

Η τεχνολογία “Speedroll”, που είναι βασισμένη πάνω σε αρχές της Γεωμετρίας, χρησιμοποιείται στο συγκεκριμένο είδος αθλητικού παπουτσιού και δίνει την αίσθηση της κύλισης στα πόδια. Πρόκειται για μια καινοτόμα προωθητική ενέργεια βάδισης, που υπάρχει στα αθλητικά παπούτσια Saucony και δίνει το αίσθημα της άμεσης ώθησης στον δρομέα

  • Άνεση

Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των παπουτσιών, που είναι ελαφριά, παρότι έχουν πρόσθετα, λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας και τις εφαρμογές είναι η άνεση. Υπάρχει μηχανικό πλέγμα, για ν΄ αναπνέει καλύτερα το πέλμα και τρισδιάστατη δομή και σχέδιο, όπου χρειάζεται, ώστε να εφαρμόζει απόλυτα στο πόδι.

  • Κατηγορία: Νeutral
  • Οffset: 8mm (35,5 / 27,5)
  • Βάρος: Άνδρες 7,8 ουγγιές (221 γραμμάρια), Γυναίκες 6,8 ουγγιές (198g)

Μπορείτε να βρείτε το Endorphin Speed καθώς και όλη την σειρά Endorphin εδώ