Ο φιλανθρωπικός αυτός σκοπός κατάφερε να μαζέψει $464,081 για την ψυχική υγεία.

Και όμως, η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, βρέθηκε στον 21ο Annual Alive and Running αγώνα 5Κ για την πρόληψη των ασθενειών στο Los Angeles.

Παράλληλα, η Meghan Markle βρισκόταν στην Αφρική σε βασιλικό ταξίδι και η μητέρας της ήθελε να υποστηρίξει αυτό το σημαντικό σκοπό για την ψυχική υγεία, τερματίζοντας με χρόνο 39:50.

Σύμφωνα με το site του οργανισμού Didi Hirsch Suicide Prevention Center, η διοργάνωση πρόκειται για ένα ζωντανό και κινητήριο χαρακτήρα για τη ζωή ώστε να θυμίσει στον καθένα μας αγαπημένα άτομα που είχαν αυτοκτονήσει, μαζεύοντας χρήματα και αυξάνοντας τις γνώσεις των ατόμων.

Το Didi Hirsch Suicide Prevention Center είναι ο μεγαλύτερος φορέας για ανθρώπους που έχουν σκεφτεί, τολμήσει ή έχασαν κάποιον λόγω αυτοκτονίας. Αυτή τη φορά τα έσοδα έσπασαν κάθε ρεκόρ.

Η Ragland, η οποία έχει από το παρελθόν κοινωνικό έργο, ενδιαφέρεται βαθιά για τα θέματα της ψυχικής υγείας. Ταυτόχρονα, τόσο ο πρίγκιπας Harry όσο και η Meghan συμμετέχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για θέματα ψυχικής υγείας Heads Together, που δημιούργησαν μαζί με τον πρίγκιπα William, με σκοπό τη μείωση του στίγματος γύρω από τέτοιας φύσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το επόμενο ραντεβού του αγώνα δίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου 2020.


Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου