Προφανώς οι δρομείς είναι ευαισθητοποιημένοι με το περιβάλλον!

Είτε προπονείσαι για τον πρώτο σου μαραθώνιο ή απλά τρέχεις στην καθημερινότητά σου και προσπαθείς να χωρέσεις τα πάντα στο running backpack, ένα από τα βασικά items που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι οι επαναχρησιμοποιούμενες θήκες καφέ.

Σίγουρα, σε νοιάζει το περιβάλλον και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα καφέ, αλλά ποια σε βολεύει περισσότερο; Για να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου μετά το τρέξιμο βρήκαμε τις καλύτερες επαναχρησιμοποιούμενες κούπες καφέ της αγοράς, οι οποίες δεν ζυγίζουν πολύ ή δεν πιάνουν πολύ χώρο στην τσάντα σου.

Επίσης, αυτές οι κούπες είναι τέλειο δώρο για γιορτές, γενέθλια ή άλλες special μέρες!

1. KeepCup 8oz Επαναχρησιμοποιούμενη κούπα καφέ

Είναι μια μικρότερη version της δημοφιλούς KeepCup, η πλαστική κούπα είναι εξαιρετικά ελαφριά, χωρίς να φουσκώνει η τσάντα. Είναι ασφαλής η χρήση της για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων και φτιάχνεται στην Αγγλία.

2. KeepCup 12oz Επαναχρησιμοποιούμενη κούπα καφέ

Αν η μικρή κούπα δε σου κάνει (σε σκεφτόμαστε και εσένα latte lover), η ελαφρώς μεγαλύτερη KeepCup παραμένει ελαφριά και δε θα φουσκώσει το backpack σου.

3. Stojo On The Go Coffee Cup

Αυτή η κούπα βάζει τικ σε όλες τις προϋποθέσεις. Είναι αρκετά μικρή για να χωράει στο backpack σου, είναι αρκετά στεγανή και είναι ασφαλής τόσο για το φούρνο μικροκυμάτων, όσο και για το πλυντήριο πιάτων. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη 8oz, 12oz & 16oz και σε ποικιλία χρωμάτων, σίγουρα θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει.

4. rCup – 12oz

Η πρώτη ανανεώσιμη κούπα, η rCup σχεδιάστηκε για να είναι πλήρως στεγανή, έτσι μην αγχωθείς αν τη δεις αναποδογυρισμένη στη τσάντα σου.

5. Hydro Flask 12 oz

Μπορεί να είναι πιο βαριά από άλλες που είδες νωρίτερα, αλλά αν δε θες να καταλήξεις να πίνεις τον καφέ σου κρύο, σίγουρα είναι μια καλή επιλογή. Θα κρατήσει το ρόφημα σου ζεστό για περισσότερες από 6 ώρες και το νερό σου κρύο για περισσότερες από 24. Επίσης, είναι αρκετά στεγανό.

6. Pokito Collapsible Coffee Cup

Όπως και η Τρίτη κούπα που είδες, σίγουρα έχει εξαιρετικό μέγεθος για τους δρομείς. Η κυριότερη διαφορά τους είναι ότι η συγκεκριμένη είναι 3 κούπες σε μία και προσαρμόζεται στο μέγεθος που θες.

7. Chilly’s Insulated Coffee Cup

Αυτή η επαναχρησιμοποιούμενη κούπα μοιάζει πανέμορφη πάνω στο γραφείο σου. Μπορεί να είναι λίγο πιο βαριά από ότι οι πλαστικές εκδοχές, αλλά είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, που θα κρατήσει τον καφέ της ζεστό για ώρες.


Πηγή: runnersworld.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου