Η adidas παρουσιάζει τα νέα μοντέλα UltraBOOST και UltraBOOST X με Primeknit νέας κατασκευής

  • Τα UltraBOOST και UltraBOOST X προσφέρουν στους αθλητές την απαραίτητη σιγουριά και τους κινητοποιούν για να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, μέσα από την ατελείωτη επιστροφή ενέργειας που τους παρέχουν
  • Με βάση την καινοτομία και την αισθητική, τα νέα μοντέλα UltraBOOST και UltraBOOST X διαθέτουν επάνω μέρος φτιαγμένο από υλικό Primeknit νέας κατασκευής για ακόμα πιο ενισχυμένη άνεση και βελτιωμένη υποστήριξη, σε συνδυασμό με την επαναστατική ενδιάμεση σόλα BOOSTTM

H adidas παρουσιάζει δύο νέες καινοτομίες στο performance, τα ανανεωμένα μοντέλα UltraBOOST και UltraBOOST X που είναι σχεδιασμένα να διευρύνουν τα όρια της τεχνολογίας στο running και παράλληλα να προσφέρουν την απόλυτη running εμπειρία. Συνδυάζοντας στοιχεία από το παρελθόν και το μέλλον, οι καινούργιες εκδόσεις δημιουργήθηκαν για απαράμιλλη κίνηση, ακρίβεια και εφαρμογή.

Τα νέα σχέδια αντλούν έμπνευση από τα κορυφαία χαρακτηριστικά όλων των προηγούμενων εκδόσεων UltraBOOST. Στο νέο UltraBOOST, οι τρύπες εξαερισμού του αρχικού μοντέλου επιστρέφουν στο επάνω μέρος του παπουτσιού καθώς και στις βασικές ζώνες εφίδρωσης όλου του ποδιού όπως τα πλαινά και το μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με τη νέα σύνθεση του εξελιγμένου PrimeKnit, σχεδιασμένο για περιορισμένη ελαστικότητα που στόχο έχει να προσφέρει στους runners απόλυτη εφαρμογή και υποστήριξη. Το μοντέλο διαθέτει την high-tech σόλα Fit Counter προσφέροντας ελευθερία κίνησης στον αχίλλειο τένοντα ενώ παράλληλα η μεσαία σόλα BOOSTTM προσαρμόζεται απόλυτα και προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση πατήματος, προσαρμοστικότητα ανάλογα με το έδαφος και επιστροφή ενέργειας.

To UltraBOOST X εμπνέεται από τα μοντέλα UltraBOOST Uncaged και adizero Sub2 όπου το εξωτερικό cage και το σύστημα υποστήριξης του ποδιού μεταφέρονται στο εσωτερικό του παπουτσιού για ένα πιο κομψό αισθητικό αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας το design με μοναδικά χαρακτηριστικά και κορυφαίες τεχνολογίες όπως η Προσαρμοζόμενη Καμάρα που επιτρέπει στο επάνω μέρος από PrimeKnit να εφαρμόζει σε κάθε πόδι ακολουθώντας την κίνηση και το στυλ τρεξίματος του κάθε δρομέα, το νέο UltraBOOST X εγγυάται στυλ και επιδόσεις. Η ενδιάμεση σόλα BOOSTTM συμπληρώνει το σχεδιασμό του παπουτσιού δένοντας όλα τα στοιχεία μαζί ώστε να προσφέρουν την απόλυτη στήριξη.

Το adidas UltraBOOST έρχεται σε 2 αποχρώσεις, μια για γυναίκες και μια για άνδρες ενώ το UltraBOOST X έρχεται σε χρωματικό συνδυασμό γκρι με ξεχωριστές μπλε λεπτομέρειες στη φτέρνα.

Ανακάλυψε το  UltraBOOST και το UltraBOOST X στα adidas Stores και online στο adidas.gr/UltraBOOST από τις 21.02 και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις 28.02.

#UltraBOOST

#UltraBOOST X

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).