1.Διακοπές over!

Αν δεν έχει ήδη τελειώσει η περίοδος των διακοπών και για σένα, (δυστυχώς!) κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Μαζί με την επιστροφή σου στην καθημερινότητα, δες εδώ πώς να κάνεις restart τους fitness στόχους σου.

2.Για να θεραπεύσεις τους πόνους, δοκίμασε τη yoga

Συνήθως όταν πονάς, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να πάρεις κάποιο αναλγητικό. Όμως, η μακροχρόνια αντιμετώπιση του δεν είναι με τη μορφή χαπιού. Ο καλύτερος τρόπος για τη μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση του έρχεται μέσα από την άσκηση, τη yoga, θεραπείες αποκατάστασης και τη συμπεριφοριστική γνωσιακή θεραπεία.

3.Επιστροφή στο τρέξιμο

Δες εδώ τους 25 χρυσούς κανόνες για να επιστρέψεις με τον καλύτερο τρόπο στη running καθημερότητα σου.

4.Η γυμναστική όταν γίνεις μανούλα μπορεί να κάνει το παιδί σου εξυπνότερο

Οι επιστήμονες λένε ότι η γυμναστική μπορεί να είναι ευεργετική για όταν γίνεις μανούλα στο μέλλον. Η γενετική προδιάθεση έχει ήδη μελετηθεί για το τραύμα, το στρες, το τραύμα και τις ασθένειες, τώρα βρέθηκε και σύνδεση με τις μαθησιακές δεξιότητες.

5.Τα βακτήρια του εντέρου σου επηρεάζουν την απορρόφηση λίπους

Νέα μελέτη δείχνει ότι η ποσότητα των βακτηρίων στο έντερο σου που είναι υπεύθυνα για την κατανάλωση τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος πολλαπλασιάζονται μετά την κατανάλωση τέτοιων τροφών και μάλιστα πολλές φορές παραμένουν και μετά από αυτή – πιθανόν αιτιολογώντας την παχυσαρκία και μελλοντική υπερκατανάλωση τέτοιων τροφών.


Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου