1.Υπάρχουν και μέρες που η αποκατάσταση δε γίνεται… στον καναπέ

Αν θες να δοκιμάσεις και κάτι άλλο πέρα από να είσαι εντελώς off ή ένα απλό τρεξιματάκι, κάνε αυτό το πρόγραμμα για να τονώσεις το σώμα σου. Να είσαι σίγουρη στο τέλος θα έχεις καταφέρει όλους τους fitness στόχους σου.

2.Break The Rules

Θες να χάσεις βάρος και όλοι σου λένε: “Μη φας το ένα!” ή “Μη κάνεις το άλλο!”. Δες εδώ ποιους κανόνες μπορεί να σπάσεις χωρίς να πάει πίσω η προσπάθεια σου ούτε στο ελάχιστο.

3.Δεν υπάρχει ”καλύτερη” μορφή άσκησης για την υγεία της καρδιάς

Όπως φαίνεται, σχεδόν όλοι οι τύποι άσκησης είναι ωφέλιμοι. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of the American Heart Association διασαφηνίζει ότι η συνεχής άσκηση δεν είναι καλύτερη από την σποραδική και το αντίστροφο: αυτό που έχει σημασία είναι να γυμνάζεσαι με συνέπεια.

4.Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ πάλι τι είναι το ΝΜΝ, δώσε βάση

Το μονονουκλεοτίδιο νικοτιναμίδης ή αλλιώς ΝΜΝ είναι μια ουσία που βοηθά το μεταβολισμό, την καρδιαγγειακή και κυτταρική υγεία. Μένει να φανεί πώς έχει και στον άνθρωπο τις ίδιες ευεργετικές επιδράσεις που έχει και στα ζώα μιας ενισχύει την μακροζωία.

5.Βρες την ευτυχία στα τρόφιμα

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τα 8 τρόφιμα που θα δεις εδώ αν τα εντάξεις στη διατροφή σου θα δεις τη διάθεση σου να εκτοξεύεται στα ύψη.


Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου