Φτιάξε ένα φυσικό και εύκολο στην παρασκευή ρόφημα που θα κάψει το λίπος μετά από κάθε γεύμα!

Το γκρέιπφρουτ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο αδυνάτισμα μ’ έναν μοναδικό τρόπο, για να χάσεις πιο γρήγορα τα περιττά κιλά αρκεί να το πίνεις μετά από το κυρίως γεύμα.

Συστατικά:

– Ένα μεγάλο, ώριμο γκρέιπφρουτ

– Μία κουταλιά της σούπας μέλι

Κόψε το γκρέιπφρουτ στο μισό – είναι προτιμότερο να είναι κρύο (από το ψυγείο) – και αφαίρεσε την σάρκα του με ένα κουτάλι. Βάλε το γκρέιπφρουτ και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.

Αυτό το ποτό περιέχει χρήσιμα στοιχεία, όπως:

– Πηκτίνη, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματική αποβολή της περίσσειας χοληστερόλης (αν τρως γκρέιπφρουτ κάθε μέρα μειώνεις την “κακή” χοληστερόλη κατά 15,5% και τα τριγλυκερίδια κατά 27%), μειώνει επίσης το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα και σταθεροποιεί το μεταβολισμό.

– Λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών και των επιβλαβών ουσιών στο σώμα.

Μερικές γουλιές του ποτού αυτού, μετά το μεσημεριανό γεύμα (περιμένεις 20 λεπτά μετά το φαγητό), είναι αρκετές για να ‘κάψεις’ πολύ γρήγορα σχεδόν τις μισές από τις θερμίδες που πήρες κατά την διάρκεια του γεύματος.

Ως ρόφημα έχει θεραπευτικές επιδράσεις για την υπέρταση και τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Επιπλέον, το γκρέιπφρουτ περιέχει έναν αριθμό συστατικών που σε βοηθούν να καταπολεμήσεις τα κρυολογήματα και έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει ορισμένους τύπους καρκίνου και καρδιακών παθήσεων.