Η Mizuno υποδέχεται τη νέα συλλογή για τη σαιζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 παρουσιάζοντας το κορυφαίο δρομικό παπούτσι, το Wave Rider, στην 19η έκδοση του. Μετά από 19 χρόνια επιτυχίας και εξέλιξης το Wave Rider έρχεται με νέα αίσθηση που θα εκπλήξει τους πιστούς του φίλους. Το θρυλικό πάτημα, η ελαφριά και γρήγορη αίσθηση, καθώς και η γνωστή μετάβαση που παρείχε μέχρι σήμερα, συνδυάζονται τώρα με ακόμα καλύτερη εφαρμογή και νέα τεχνολογία στη σόλα.

Wave Rider 19 Osaka

Wave Rider 19 Osaka

Το Wave Rider 19 διατηρεί το εξαιρετικό επάνω μέρος του Wave Rider 18 κάνοντας το ακόμα καλύτερο καθώς ανέβηκε το επίπεδο απόδοσής του και η σταθερότητα στο κράτημα. Η πολύ επιτυχημένη σχεδιαστική φιλοσοφία της εξωτερικής σόλας που διέθετε το Wave Rider 18, ενισχύεται με την νέα τεχνολογική επανάσταση, την U4icX. Η τεχνολογία αυτή παρέχει ακόμα μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και 7% μεγαλύτερη επαναφορά. Ο συνδυασμός της U4ic με την νέα U4icX προσφέρει κορυφαία αίσθηση και απορρόφηση κραδασμών που κανένα άλλο παπούτσι μέσης απορρόφησης δεν μπορεί να προσφέρει. Η τεχνολογία Pebaχ Rnew στο Wave, παρέχει μεγαλύτερη ανταπόκριση, είναι πιο ελαφριά, ενώ δίνει μοναδική αμεσότητα στο πάτημα. Οι κρυφοί ιμάντες στήριξης DynamotionFit κρατάνε το πόδι σταθερό μέσα στο παπούτσι.

wave rider 19

Το Wave Rider 19 είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ και απορροφητικό σε κραδασμούς δρομικό παπούτσι που απευθύνεται σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα. Διατίθεται και στη συλλεκτική έκδοση Wave Rider 19 Osaka σε περιορισμένο αριθμό στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά τα 7 χρώματα του επίσημου παπουτσιού του Μαραθωνίου της γενέτειρας της Mizuno, αντιπροσωπεύουν τους 7 φιλανθρωπικούς σκοπούς για τους οποίους οι δρομείς από όλο τον κόσμο ενώνονται και τρέχουν στην Οσάκα.

image002