Η Ντενίζ Δημάκη είναι η Captain των adidas Runners AthensΈχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις του Ladies Run, από όταν πρωτοξεκίνησε ο απόλυτα γυναικείος αγώνας-θεσμός, κατακτώντας την 1η θέση στα 10χλμ το 2012, το 2013, το 2014 και το 2016 και την 2η θέση το 2015.

Κάθε χρόνο, μας λέει ότι χαίρεται το ίδιο όπως την 1η χρονιά και δεν αντιμετωπίζει τον αγώνα ως έναν συνηθισμένο αγώνα. Για εκείνη το Ladies Run είναι το κορυφαίο γυναικείο fun run! Είναι ο αγώνας των χρωμάτων, είναι άρωμα γυναίκας, είναι ομορφιά, είναι  lifestyle! Το  Ladies Run είναι ο αγώνας που απογειώνει τη  γυναικεία φύση!

Η Ντενίζ τονίζει ότι “το  Ladies Run με το Κίμωνα Φραγκάκη ως εμπνευστή στην Ελλάδα, έχει στην φιλοσοφία του την στήριξη ευπαθών ομάδων κυρίως γυναικείων οργανώσεων. Σκοπός του δεν είναι το ‘Εγώ’, αλλά το ‘Εμείς οι γυναίκες’ και υποχρέωση όλων μας είναι να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά”.

Το Ladies Run ταιριάζει και στα αγωνιστικά πλάνα της Ντενίζ, ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας καθώς αποτελεί πάντα για εκείνη ένα ‘καλό τεστ’, όπως μας λέει.

Ως Captain των adidas Runners Athens, η Ντενίζ θέλει να προτρέψει όλα τα κορίτσια να τρέξουν! Να τρέξουν στο Ladies Run, να τρέξουν στην πόλη τους. Τις καλεί να έρθουν στο πιο μεγάλο running community της χώρας, στους adidas Runners Athens, υποσχόμενη ότι πολύ γρήγορα η ζωή και η καθημερινότητά τους θα αλλάξει.

Οι adidas Women προετοιμάζονται με τον καλύτερο τρόπο για το Ladies Run και η Ντενίζ, ως Captain των adidas Runners Athens, σε προσκαλεί σε μια εβδομάδα αφιερωμένη αποκλειστικά στις γυναίκες. Η LADIES WEEK (9-13.10.2017) συνδυάζει την άσκηση, την ομορφιά και τη διασκέδαση και είναι γεμάτη ξεχωριστά runs, workouts & special treatments. Μάθε περισσότερα και κλείσε θέση στο αγαπημένο σου session στο www.adidas.gr/adidasrunners. Μάθε ακόμα περισσότερα για το τι θα συμβεί την LADIES WEEK εδώ.

Για την Ντενίζ, το τρέξιμο είναι ο τρόπος να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, ο λόγος να χαμογελάς! Συμβουλεύει όλες τις γυναίκες να αγαπούν την γυναικεία τους υπόσταση και να είναι περήφανες, όπως είναι κι εκείνη, για το γεγονός ότι είναι γυναίκες.

Το τρέξιμο σου χαρίζει ζωή και σε κάνει πιο όμορφη! – Ντενίζ Δημάκη

Η Ντενίζ Δημάκη είναι μια σύγχρονη γυναίκα που συνδυάζει τα πάντα στην καθημερινότητά της, από μητρότητα και εργασία μέχρι πρωταθλητισμό, με σταθερές διακρίσεις.

Καθώς το Ladies Run θέτει στην πρώτη γραμμή τη γυναίκα, τη ρωτήσαμε πώς πιστεύει ότι μπορεί μια σύγχρονη γυναίκα με όλες τις υποχρεώσεις που έχει να παραμένει active και αθλητική. Εκείνη μας είπε: “Ο αθλητισμός δίνει χρώμα και δύναμη στην καθημερινότητά μου. Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, πάντα βρίσκεις χρόνο, γιατί πολύ απλά δεν καταπιέζεσαι γι’ αυτό”.

Να κάνεις  αυτό που αγαπάς, να κάνεις αυτό που βελτιώνει την καθημερινότητά σου, να προσέχεις τον εαυτό σου, να αισθάνεσαι όμορφη! Όλα αυτά  μας τα δίνει ο αθλητισμός, το τρέξιμο.  Αν σου αρέσει η ζωή, αν θέλεις να κάνεις και τους δικούς σου ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, πρέπει να είσαι κι εσύ ευτυχισμένη – Ντενίζ Δημάκη

#adidasRunnersAthens

#TakeChargeAthens

#adidasWomen

#LadiesRunGreece


Την Ντενίζ Δημάκη θα τη βρεις στα social media, στο Facebook, στο FB page της αλλά και στο Instagram

Photo credits: Πάνος Γεωργίου

Επιμέλεια: The Runster Squad