Η REEBOK ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ REEBOK FOREVER FLOATRIDE ENERGY, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ, ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ.

Η προηγμένη σχεδίαση των Reebok Forever Floatride Energy μεγιστοποιεί την επιστροφή ενέργειας

Σήμερα η Reebok, η παγκόσμια μάρκα του fitness και του lifestyle, ανακοίνωσε το νέο μέλος στην ολοένα και επεικτεινόμενη συλλογή των κορυφαίων running προϊόντων της, λανσάροντας τα Reebok Forever Floatride Energy. Το νέο προϊόν, συνδυάζει τεχνολογία υψηλών επιδόσεων στο τρέξιμο, σε τιμή πιο προσιτή τιμή από ποτέ.

Με κόστος μόνο 100€, τα Reebok Forever Floatride Energy φέρουν τον Floatride αφρό και έναν αφρό TPE προηγμένης τεχνολογίας, που κάνει την ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού να προσφέρει απίστευτη επιστροφή ενέργειας. Σε συνδυασμό με το ελαφρύ διχτυωτό επάνω μέρος, τα Reebok Forever Floatride Energy επιτυγχάνουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ αντικραδασμικής προστασίας, απόκρισης και ευελιξίας.

“Τα Reebok Forever Floatride Energy αντιπροσωπεύουν την αρχή μιας νέας γενιάς running παπουτσιών, για τους αθλητές και αθλούμενους όλου του κόσμου” λέει ο Scott Daley, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Running της Reebok. Και συνεχίζει:“Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του running στη Reebok, προσφέροντας προηγμένη επιστροφή ενέργειας και προσιτή τιμή, ώστε κάθε μέλος στην κοινότητα των δρομέων να απολαμβάνει την αντικραδασμική προστασία που του αξίζει, σε κάθε του διαδρομή στην πόλη”.

Τα Reebok Floatride Energy διατίθενται τώρα στην τιμή των 100€ στο Reebok.gr, αρχικά σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς με κομψή σχεδίαση και σύγχρονη εμφάνιση. Μέσα στο 2019 αναμένονται νέες χρώματα και συλλογές.