• Το ολοκαίνουργιο SOLARBOOST φέρνει την πυρηνική φυσική στα πόδια σου
  • Με την επαναστατική τεχνολογία Tailored Fibre Placement και την ενδιάμεση σόλα BOOST, το SOLARBOOST προσφέρει κορυφαία εφαρμογή και απόλυτη άνεση
  • Εμπνευσμένο από τη μηχανική της NASA, το νέο SOLARBOOST είναι κατασκευασμένο με στόχο την απόλυτη λειτουργικότητα και απόδοση υποστηρίζοντας τους δρομείς με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται

Η adidas παρουσιάζει την ολοκαίνουργια πρόταση στο running για όσους απαιτούν μέγιστη απόδοση, άνεση και επιστροφή ενέργειας όταν τρέχουν.
Εμπνευσμένο από τη μηχανική της NASA και σχεδιασμένο για απόλυτη λειτουργικότητα, τo νέο SOLARBOOST είναι ένα υψηλής απόδοσης running παπούτσι που διαθέτει όλες τις κορυφαίες καινοτομίες της adidas. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Tailored Fibre Placement, κάθε χιλιοστό του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με απόλυτη ακρίβεια. Αποτέλεσμα αυτής της κατασκευής είναι η απόλυτη άνεση, εφαρμογή και στήριξη ώστε οι δρομείς να κινούνται με αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα ή απόσταση. Αναγνωρίζοντας πως το τρέξιμο προσφέρει στους runners σιγουριά και σε άλλους τομείς της ζωής τους, το SOLARBOOST είναι εξοπλισμένο με τις κατάλληλες τεχνολογίες για να πετύχουν τις επιδόσεις που θέλουν. Η κοινότητα των adidas Runners, που αποτελεί το επίκεντρο της adidas σε όλες τις δρομικές δράσεις, παίρνει μέρος στη νέα καμπάνια SOLARBOOSTRun To Riseπαρουσιάζοντας την ενέργεια που έχουν τα μέλη των adidas Runners ολοκληρώνοντας μια διαδρομή. Όπως σε ένα διαστημόπλοιο κάθε κομμάτι εξυπηρετεί έναν διαφορετικό σκοπό, στο SOLARBOOST κάθε στοιχείο έχει χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό για να προσφέρει την απόλυτη λειτουργικότητα μέσω της απόδοσης. Με βάρος μόλις 295 γραμμάρια (ανδρικό μέγεθος 422/3), η νέα πρόταση είναι κατά 15 γραμμάρια ελαφρύτερη από το Energy BOOST παρέχοντας ταυτόχρονα το ίδιο επίπεδο άνεσης και επιστροφής ενέργειας.   Δοκιμασμένο στις κοινότητες των adidas Runners στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, σε διαφορετικές θερμοκρασίες και περιβαλλοντικές συνθήκες, το ελαφρύ και ανθεκτικό SOLARBOOST διαθέτει τις πρωτοποριακές καινοτομίες της adidas:

  • Tailored Fibre Placement: Η Εξατομικευμένη Τοποθέτηση Ινών (TFP) χρησιμοποιεί τα δεδομένα του συστήματος Aramis για να πλέξει τις ίνες Parley στη μέση του πέλματος με ακρίβεια παρέχοντας απόλυτη υποστήριξη.
  • Αναβαθμισμένο Energy rail: Μια νέα, ελαφριά και συμμετρική κατασκευή που συνδυαστικά με την τεχνολογία BOOST προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.
  • Εξελιγμένο fit counter: Η πίσω πλευρά του παπουτσιού υποστηρίζει την περιοχή της φτέρνας και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ελευθερία κινήσεων στον αχίλλειο τένοντα για πιο άνετη εφαρμογή.
  • Τεχνολογία BOOST: Η ελαφριά ενδιάμεση σόλα από 85% BOOST προσφέρει ανώτερη απορρόφηση κραδασμών και κορυφαία εφαρμογή επιστρέφοντας την ενέργεια από το πρώτο κιόλας βήμα.
  • Βελτιωμένο Stretchweb: Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ παρέχει εξελιγμένη πρόσφυση και προσαρμοστικότητα στο πάτημα κάθε δρομέα, η οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία BOOST προσφέρει ομαλότερη και πιο ευέλικτη εμπειρία τρεξίματος.

 

Με την ανατολή ή τη δύση του ήλιου, φόρα τα νέα adidas SOLARBOOST, βγες έξω και τρέξε. Ανακάλυψέ τα online στο adidas.gr/solarboost, στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών στις 17/05.

 

#SOLARBOOST

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).