Σας παρουσιάζουμε το Forerunner® 30, το πιο εύχρηστο ρολόι με GPS και παλμούς από τον καρπό για το τρέξιμο

Το Forerunner 30, με GPS  και τεχνολογία Garmin Elevate™ για παλμούς από τον καρπό1, προσφέρει άνετη λειτουργία στο τρέξιμο, καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων και λειτουργίες διασύνδεσης2. Είτε κάνετε τζόκινγκ είτε προετοιμάζεστε για δεκάρι, το Forerunner 30 καταγράφει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και πού τρέχετε χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας τηλέφωνο. Μεταξύ των προπονήσεων, λειτουργεί ως δραστηριογράφος παρακολουθώντας τα βήματα, τις θερμίδες και τα λεπτά έντασης ώστε οι χρήστες να καταγράφουν την πρόοδο και τις δραστηριότητές τους όταν δεν τρέχουν.

Οι δρομείς που χρησιμοποιούν το Forerunner 30 θα έχουν μία καλύτερη εικόνα του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης με την εκτίμηση της μέγιστης VO2, μίας μετρήσιμης ένδειξης της αερόβιας επίδοσης και του επιπέδου φυσικής κατάστασης, ενώ τα προπονητικά εργαλεία όπως Auto Pause®, Auto Lap® και η επιλογή ταχύτητας ή ρυθμού βοηθάνε τους αθλητές στη δρομική τους εμπειρία. Η τεχνολογία Garmin Move IQ™ εντοπίζει και κατηγοριοποιεί αυτόματα δραστηριότητες όπως τρέξιμο, περπάτημα, ποδηλασία και άλλα.

Οι ειδοποιήσεις με δόνηση και κλήσεις, μηνύματα φωνής και μηνύματα κειμένου βοηθάνε τους χρήστες να μένουν σε σύνδεση χωρίς να ψάχνουν το τηλέφωνό τους στην τσάντα ή την τσέπη τους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Forerunner 30 στέλνει αυτόματα τα δεδομένα στο Garmin Connect™ όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις προπονήσεις τους σε πραγματικό χρόνο με φίλους μέσω Live Tracj, να συμμετέχουν σε προκλήσεις, να αναλύουν την πρόοδό τους και πολλά άλλα.

Το Forerunner 30 έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 8 ώρες σε λειτουργία δραστηριότητας και 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Διατίθεται σε τιρκουάζ, μωβ ή γκρι χρώμα και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι 149,99€.

Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Οι χρήστες, είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές είτε απλά θέλουν να παραμένουν δραστήριοι όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα βρουν ένα προϊόν Garmin που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει.

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

2 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble