Το καλοκαίρι συνεχίζεται και τα ενεργειακά ποτά XS Power Drink μας δροσίζουν με τη νέα γεύση Orange Kumquat Blast, προσφέροντάς μας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και θετικής ενέργειας. Συνδυάζοντας την αγαπημένη σε όλους γεύση του πορτοκαλιού με ένα εξωτικό εσπεριδοειδές όπως το κουμκουάτ, η νέα προσθήκη στην οικογένεια του XS Power Drink προσφέρει μοναδική ισορροπία γεύσεων, ιδανική για ένα απολαυστικό καλοκαίρι!

Το υψηλό επίπεδο περιεκτικότητας σε βιταμίνη B (B3, B5, B6, B12), που χαρακτηρίζει ολόκληρη τη σειρά XS Power Drink, βοηθά στη μείωση της αίσθησης κόπωσης, ενώ το παντοθενικό οξύ που περιλαμβάνει βοηθά στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης σε φυσιολογικά επίπεδα. Το XS Power Drink Orange Kumquat Blast αποτελεί επίσης τον καλύτερο σύμμαχο για τις θερινές σας εξορμήσεις στην παραλία, καθώς έχει μηδενική περιεκτικότητα σε ζάχαρη αλλά και ελάχιστες θερμίδες: μόλις 10 ανά κουτάκι!

Το Orange Kumquat Blast προστίθεται στην οικογένεια των ενεργειακών ποτών XS Power Drink, με τις διαθέσιμες γεύσεις να ανέρχονται πλέον σε πέντε, μαζί με τις Electric Lemon, Tropical, Pink Grapefruit και White Berry Blasts. Με περιεκτικότητα 25% σε χυμό φρούτων από συμπυκνωμένο χυμό και βιταμίνη C που συμπληρώνει τη βασική φόρμουλα, τα XS Juiced Power Drinks ολοκληρώνουν τη σειρά, με τις γεύσεις Mango Passion και Dragon Fruit.

Κατάλληλο για κατανάλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά από ένα καλοκαιρινό ξενύχτι ή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού με το αυτοκίνητο, οπότε και παρατηρητικότητα πρέπει να παραμένει οξυμένη, το νέο Orange Kumquat Blast έρχεται να μας ανανεώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες μας. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι τα ενεργειακά ποτά XS Power Drink αποτελούν ιδανική πηγή ενέργειας και αναζωογόνησης για την αθλητική δραστηριότητα κατά τους θερινούς μήνες!

Το XS Power Drink διανέμεται αποκλειστικά από την Amway. Για τα τελευταία νέα σχετικά με τη σειρά ενεργειακών ποτών XS Power Drink, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.facebook.com/AmwayExperienceGreece/