• Σουμάκ

Έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι εξαιρετικό να το προσθέσεις σε σαλάτες, χούμους ή ακόμα και στις φακές.

  • Γλυκιά πάπρικα & Cayenne

Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να δώσει την πικάντικη γεύση. Πρόσθεσε το σε χούμους και κρέας ή πουλερικά.

  • Σπόροι κόλιανδρου

Μη το μπερδεύεις με τα φύλλα κόλιανδρου. Οι σπόροι είναι εξαιρετικοί όταν μαγειρεύεις ψάρι, κοτόπουλο και για ντρέσινγκ σε σαλάτες.


Πηγή: mindbodygreen.com

Μετάφραση – Eπιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc. στην Κλινική Διατροφή & εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP, Email: maria.mentzelou@hotmail.com, Kινητό: 6984515475