Η Reebok Classic συμμετέχει δημιουργικά και υποστηρίζει ενεργά το πιο συναρπαστικό μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού, το Release Athens Festival στις 31/05, 01/06 και 17/06 στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο! Ένας συναυλιακός χώρος δίπλα στη θάλασσα και ήχοι από εμβληματικές μελωδίες των 90s συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια classic μουσική εμπειρία.

H Reebok Classic θα είναι παρούσα στο Release Athens Festival με ένα booth που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Πρωταγωνιστής του Reebok Classic booth θα είναι ένα από τα πιο iconic sneakers των 90s, το Reebok Rapide.

Κάποιοι ίσως το θυμούνται από την πρώτη του εμφάνιση, ενώ οι νεότεροι θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να το γνωρίσουν – και να ενθουσιαστούν – για πρώτη φορά. Θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου, το εμβληματικό sneaker της Reebok Classic, έρχεται να κατακτήσει και πάλι την καρδιά κάθε σύγχρονου sneaker lover! Ο «ανορθόδοξος» σχεδιασμός του που γεννήθηκε στα 90s και ξεχώριζε για τη λεπτή γραμμή του, κέρδισε τελικά τις καρδιές μας. Φέρνοντας το στυλ του παρελθόντος στο μέλλον, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και τους νεότερους sneakerheads.

Αναζητείστε το booth της Reebok Classic στο Release Athens Festival για να δείτε από κοντά το Rapide αλλά και για να συμμετέχετε σε μια μοναδική 90s εμπειρία!

Τα Reebok Rapide είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς. Οι λάτρεις του κλασικού design μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του λευκού με κόκκινες και μπλε πινελιές ή του μαύρου με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες παπουτσιού. Τη συλλογή ολοκληρώνει το σχέδιο με τα έντονα 90s χρώματα που θα τραβήξει τα βλέμματα των πιο… adventurous τύπων! Βρείτε τα στο επίσημο site της Reebok στο  https://www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Με το Reebok Rapide μπορείτε να ζήσετε τα 90s… σήμερα!

Follow Reebok
facebook | instagram