Η χαρά του αθλητισμού μας ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές του κόσμου για να γράψουμε χιλιόμετρα σε μαραθώνιους που γίνονται εμπειρία ζωής. Φέτος το χειμώνα η Mizuno παρουσιάζει το συλλεκτικό Wave Ultima 8 Amsterdam Limited Edition. Αποκτήστε το στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno σε προνομιακή τιμή, από 1 Οκτωβρίου και μόνο για λίγες ημέρες.

Το Wave Ultima 7 κέρδισε το δρομικό κοινό από τη πρώτη του εμφάνιση το χειμώνα του 2015, όχι μόνο για την καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής, αλλά και για τα κορυφαία του τεχνικά χαρακτηριστικά. Το νέο ανανεωμένο Wave Ultima 8 ήρθε σε 4 νέα ανδρικά χρώματα και 2 γυναικεία για να πρωταγωνιστήσει άλλη μια φορά στους δρομείς που αναζητούν σταθερό και δυναμικό παπούτσι, μέγιστης απορρόφησης κραδασμών.

sh_j1gc156670_00

Το Wave Ultima 8 είναι άνετο και ευέλικτο, ιδανικό για όλους τους δρομείς ουδέτερου πατήματος. Ο ενισχυμένος σχεδιασμός στην πτέρνα, δίνει αίσθηση ώθησης, ενώ παρέχει δυναμικό πάτημα. Η τεχνολογία U4icX στην πτέρνα αλλά και στην εσωτερική σόλα, εκτός από μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, έχει μεγάλη επαναφορά σαν υλικό, δίνοντας ελαστική αίσθηση στο τρέξιμο. Σε συνδυασμό με το Wave παρέχουν υψηλά επίπεδα άνεσης και απορρόφησης κραδασμών, ενώ η μετάβαση είναι ομαλή.

insole_amsterdam

Το νέο άνω μέρος του παπουτσιού είναι πιο σταθερό από ποτέ καθώς αγκαλιάζει το πόδι και το υποστηρίζει στον μέγιστο βαθμό. Οι ιμάντες στήριξης DynamotionFit είναι στρατηγικά τοποθετημένοι έτσι ώστε να παρέχουν άψογη εφαρμογή. Η τεχνολογία InterCool στη σόλα του παπουτσιού διατηρεί το πόδι στεγνό και δροσερό, ενώ το νέο πλέγμα AIRmesh σας παρέχει ακόμα καλύτερη διαπνοή.

Φέτος τρέξτε το μαραθώνιο με απόλυτη άνεση με το νέο Wave Ultima 8!

Βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει στα αποκλειστικά καταστήματα Mizuno.

Βάρος: 310gr /260gr

Κλίση: 13/25