1.Οι άγραφοι κανόνες του γυμναστηρίου

Αν θες να μη σε κοιτάνε οι γύρω σου περίεργα στο γυμναστήριο εδώ θα δεις τα 8 πράγματα που σίγουρα Δεν πρέπει να κάνεις.

2.Ξεκίνησε δυνατά την εβδομάδα σου

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι 2 βαράκια και 45′ προκειμένου να ξυπνήσεις το μεταβολισμό σου και να νιώσεις την τόνωση του μυϊκού σου συστήματος. Δες εδώ το πρόγραμμα που έχει προτείνει η Anna Renderer.

3.#LunchTime

Μπορεί στη δουλειά τα πράγματα να κυλάνε άψογα, όμως μήπως οι πολλές ώρες στο γραφείο σε οδηγούν σε αύξηση των κιλών σου;! Διάβασε εδώ τα tips που θα διατηρήσουν τη σιλουέτα σου.

4.Πόσο κακό είναι ένα αναψυκτικό τη μέρα για την υγεία σου; Αρκετά.

Οι ερευνητές μελέτησαν 35.000 Αυστραλιανούς και βρήκαν πως εκείνοι που κατανάλωναν τουλάχιστον 1 αναψυκτικό τη μέρα είχαν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Η συσχέτιση μεταξύ καρκίνου και αναψυκτικών ήταν ανεξάρτητη από την ύπαρξη παχυσαρκίας. Προτίμησε το ανθρακούχο νερό την επόμενη φορά.

5.Άλλος ένας απίθανος λόγος να πιεις κόκκινο κρασί.

Ήταν εδώ και πολλά χρόνια γνωστά τα οφέλη του κόκκινου κρασιού στην υγεία της καρδιάς σου, νέα μελέτη έρχεται να αποδείξει ότι κάνει καλό και στα δόνια σου. Οι πολυφαινόλες που βρίσκονται σε μεγάλη συγκέντρωση στο κρασί φαίνεται ότι καταπολεμούν τα κακά βακτήρια στα οποία οφείλεται η εμφάνιση οδοντικής πλάκας και ουλίτιδας.


Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου