Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ

Το νέο Nike LunarEpic Flyknit Shield, αποτελεί την εξέλιξη του Nike LunarEpic Flyknit, και προσφέρει τα ίδια οφέλη, δηλαδή άνετη εφαρμογή, εξαιρετικά ομαλή αίσθηση και ασυναγώνιστη απαλότητα με επιπρόσθετη κατασκευή προστασίας, εξασφαλίζοντας ότι οι αθλητές μπορούν να τρέξουν με σιγουριά και άνεση στις αντίξοες καιρικές συνθήκες κάθε εποχής του χρόνου.

ho16_rn_w_lunarepic_shield_300_lateral_01-tif

Οι σχεδιαστές της Nike διερεύνησαν και δοκίμασαν πολλαπλά μοτίβα εξωτερικής σόλας σε συνθήκες χειμώνα, στα γεμάτα χιόνι και λάσπη μονοπάτια στα βραχώδη Όρη του Κολοράντο. Στις αρχές της άνοιξης, δοκίμασαν τις ίδιες εξωτερικές σόλες σε λιωμένο χιόνι, όπου οι αθλητές χρειάζονται ακόμα καλύτερη πρόσφυση και αδιάβροχη προστασία. Τελικά βρήκαν μια λύση που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες ενώ ταυτόχρονα διώχνει το νερό από το κάτω μέρος του παπουτσιού με κάθε βήμα. Το μοτίβο που προέκυψε προσαρμόζεται με ακρίβεια λέιζερ στην ενδιάμεση σόλα αφρού, διατηρώντας την ομαλή κίνηση από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα και ενισχύοντας την επαναφορά της ενέργειας. Το κολάρο μεσαίου ύψους συνεχίζει να παρέχει σταθερή και ταυτόχρονα δυναμική εφαρμογή, με έμφαση στη φυσική κίνηση από τον αστράγαλο προς το πέλμα.

ho16_rn_m_lunarepic_shield_700_lateral_01-tif

Τόσο το νέο Nike Lunarepic Flyknit Shield όσο και τα υπόλοιπα εμβληματικά μοντέλα της Shield pack συλλογής μπορούν να μετατρέψουν το τρέξιμο σε ακόμη πιο προσωπική υπόθεση, καθώς όχι μόνο ανταποκρίνονται σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά, πλέον μπορούν να φέρουν και την προσωπική σου πινελιά. Χάρη στην υπηρεσία NikeiD μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστό το παπούτσι σου σχεδιάζοντας το σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ και γράφοντας το όνομα ή το μήνυμα που σε εκφράζει.

ho16_rn_m_lunarepic_shield_700_detail1_03-tif

Το Nike LunarEpic Flyknit Shield είναι διαθέσιμο από τις 3 Νοεμβρίου στον δικτυακό τόπο nike.com και στα καταστήματα λιανικής πώλησης.