Θεωρείς το αυγό την πιο βασική πηγή πρωτεΐνης; Μάθε ποια τρόφιμα μπορούν να σου δώσουν ακόμα περισσότερη.

  • Σολομός – 19 γρ. πρωτεΐνης ανά 90 γρ. μερίδας
  • Κεφίρ – 10 γρ. πρωτεΐνης ανά κεσεδάκι
  • Κολοκυθόσποροι – 10 γρ. πρωτεΐνης ανά 1/4 φλιτζανιού
  • Τόνος – 31 γρ. πρωτεΐνης ανά 200 γρ.
  • Φιστικοβούτυρο – 8 γρ. πρωτεΐνης ανά 2 κ.σ.
  • Κοτόπουλο – 24 γρ. πρωτεΐνης ανά 90 γρ.
  • Cottage cheese – 12 γρ. πρωτεΐνης ανά 1/2 φλιτζάνι
  • Φακές – 9 γρ. πρωτεΐνης ανά 1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένες

Μάθε εδώ όλα όσα θες να πρέπει να ξέρεις για την πρωτεΐνη


Πηγή: self.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc. στην Κλινική Διατροφή & εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP, Email: maria.mentzelou@hotmail.com, Kινητό: 6984515475