Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από ότι τώρα για να ανανεώσεις τη ζωή σου και να ενισχύσεις την ευεξία σου.  Παρακάτω θα δεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εκπέμπεις vibes ανανέωσης.

1.Σκέψου τους στόχους σου

Ακόμα και είσαι κατά των resolutions, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς μερικά πράγματα που θες να έχεις φέρει εις πέρας το 2018. Δεν χρειάζεται να είναι πράγματα που θα σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά και πιο απλά πράγματα όπως το να πίνεις περισσότερο νερό. Το να θέτεις τον πήχη και να δίνεις στον εαυτό σου πράγματα να δουλεύει είναι εξαιρετικός τρόπος να νιώθεις ενεργητικός και ανανεωμένος. Για να μην αναφέρουμε πόσο εξαιρετικό θα είναι πώς μόλις φτάσεις στον στόχο σου θα μπορείς να βάλεις το τικ σου.

2.Καθάρισε τις σχισμές

Είναι ώρα να ξεφορτωθείς όλη τη βρωμιά. Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη να καθαρίσει κάθε σημείο που συσσωρεύεται σκόνη. Τέτοια μπορεί να είναι το πλυντήριο ρούχων, η περιοχή γύρω από τον σκουπιδοτενεκέ, το εσωτερικό του ψυγείου σου ή ακόμα και τα μαξιλάρια του καναπέ, που καμιά φορά τα ξεχνάμε. Εισχωρώντας σε κάθε κενό θα νιώσεις πιο ανάλαφρος και ανανεωμένος. Επιπλέον, είναι αλήθεια αυτό που λένε: ο καθαρός χώρος είναι χαρούμενος χώρος.

3.Άσε κάτι να περάσει

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αφήσεις το αγαπημένο σου τζιν που φοράς χρόνια τώρα, αλλά είναι μια προοπτική που πρέπει να σκεφτείς. Το να αφήσεις κάτι πίσω σου ακόμα και αν είναι μια ενυδατική κρέμα που δεν χρησιμοποίησες ποτέ είναι σα να αφήνεις ένα βάρος, καθώς και ένας από τους καλύτερους τρόπους να νιώσεις ανανεωμένος και απελευθερωμένος.

4.Άλλαξε τα πράγματα

Η αναγνώριση είναι κάτι που μπορείς να κάνεις όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανανεώσεις το χώρο σου και να αποκτήσεις την αίσθηση του καινούριου, χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα. Προσπάθησε να εναλλάξεις τις λάμπες των δωματίων σου, τα κάδρα, τα έπιπλα – ποτέ δεν ξέρεις από που μπορείς να βρεις έμπνευση.

5.Δοκίμασε κάτι καινούριο

Αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης δεν σημαίνει ότι μόνο ξεφορτώνεσαι άχρηστα πράγματα και καθαρίζεις, αλλά επίσης δοκιμάζεις νέα πράγματα που μπορεί να σε μπουστάρουν. Μπορεί να πρόκειται για μαθήματα χορού ή προσπάθεια απόκτησης υγιεινών συνηθειών, προσπαθώντας να δώσεις μια σπιρτάδα στη ζωή σου.

6.Ονειρέψου

Βγες προς τα έξω και ξεκίνα να ονειρεύεσαι τι θες να εξερευνήσεις στην επόμενη περιπέτεια σου. Ξεκίνα με δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με καλές καιρικές συνθήκες. Έτσι, πριν το καταλάβεις, δε θα σε σταματάει τίποτα και ο οδηγός σου θα είναι ο ενθουσιασμός για νέες περιπέτειες.

7.Ανταπέδωσε

Ο εθελοντισμός είναι εξαιρετικός για την ψυχή σου. Το να βοηθάς και να είσαι δίπλα στους συνανθρώπους σου προσθέτει λίγο ακόμα ζεστασιά και είναι εξαιρετικός τρόπος να ανανεώσεις τη ζωή σου. Είτε πρόκειται για μια φορά το την εβδομάδα, είτε για μια φορά το μήνα, κάθε πράξη καλοσύνης θα σε πάει μπροστά.


Πηγή: popsugar.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου